Foto: Alex Bramall/PA Wire/Reuters/Scanpix/LETA
Pēc nedēļas izskaņā notikušās Jorkas hercogu pāra meitas, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mazmeitas princeses Eiženijas un viņas mīļotā vīrieša Džeka Bruksbenka laulību ceremonijas karaļnams publiskojis oficiālos kāzu foto.

Tradicionāli fotogrāfijā kopā ar jauno pāri pozējusi karaliene Elizabete II un viņas vīrs princis Filips, kā arī līgavas māsa Beatrise un vecāki – Jorkas hercogiene Sāra un princis Endrjū. Fotogrāfijā iemūžināti arī līgavaiņa ģimenes locekļi – vecāki un brālis.

Starp mazajiem modeļiem īpašu uzmanību izpelnījušies Kembridžas hercogu pāra Viljama, kurš ir līgavas brālēns, un Katrīnas atvases princis Džordžs un princese Šarlote.

Vienā no publiskotajiem foto iemūžināts jaunlaulāto skūpsts pēc Vindzoras pils Svētā Džordža kapelā notikušās ceremonijas, un tāpat ļauts novērtēt, kā jaunais pāris bija saposies par godu kāzām rīkotajām svinīgajām vakariņām.

Kā vēsta britu prese, svinību vakarā princese Eiženija bija tērpusies maigi rozā zīda tērpā, kura krāsa, kā skaidrojis karaļnams, izvēlēta, iedvesmojoties no "Anglijas rozes sārtuma".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!