Foto: LETA/Privātais arhīvs/Reuters/Scanpix/LETA
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā un slavenību dzīvēs kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no apspriestākajiem tematiem.

Artuss Kaimiņš iziet sabiedrībā ar jaunu pavadoni

Foto: Privātais arhīvs/LETA

13. Saeimas vēlēšanas ir aizvadītas, sākušās sarunas par valdības veidošanu, bet partijas "KPV LV" līderis Artuss Kaimiņš ziņu virsrakstos nonācis cita iemesla dēļ – mēles tiek trītas par viņa jauno pavadoni.

Lasīt vairāk

Anete Jēkabsone-Žogota ir bērniņa gaidībās

Foto: F64

Bijusī basketboliste, Rīgas domes deputāte Anete Jēkabsone-Žogota trešdien, 10. oktobrī, plašākai sabiedrībai atklājusi, ka ir bērniņa gaidībās.

Lasīt vairāk

Foto: Kā politiskās partijas svinēja vēlēšanu naktī

Foto: LETA

Sestdien, 6. oktobrī, tika aizvadītas 13. Saeimas vēlēšanas, kuru rezultātus politiskās partijas un to atbalstītāji sagaidīja klusākos un skaļākos burziņos dažādās Rīgas vietās.

Lasīt vairāk

Kivičs daudzo svītrojumu dēļ prāto par savu politisko nākotni

Foto: F64

Pēc sestdien notikušajām 13. Saeimas vēlēšanām lielas pārdomas pārņēmušas mūziķi, partijas "KPV LV" biedru Andri Kiviču, kurš Rīgas sarakstā startēja ar devīto numuru. Vēlētāji viņu no partijas sarakstiem svītrojuši vairāk nekā 4000 reižu.

Lasīt vairāk

Paģiras, nodevība un atsauktas kāzas: 'Lauku sētā' virmo kaislības

Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 11. oktobra, vakarā TV skatītāju vērtējumam tika nodota šova "Lauku sēta" piektā sērija, kurā par garlaicību sūdzēties nevarēja – dalībniekus gaidīja gan smagi darbi, gan vētraina atpūta.

Lasīt vairāk

Māra Kučinska sieva Laine ir bērniņa gaidībās

Foto: LETA

Priecīgs notikums Ministru prezidenta Māra Kučinska ģimenē – pašmāju prese vēsta, ka politiķa laulātā draudzene Laine Kučinska ir gaidībās.

Lasīt vairāk

Azartspēļu atkarība un toksiskas attiecības: sociālā projekta skarbie stāsti

Foto: DELFI

Ceturtdienas, 11. oktobra, vakarā kanāla "STV Pirmā!" sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." skatītāji tuvāk iepazinās ar divu dalībnieču stāstiem – Alīnas dzīvesgājumu un Initas stāstu.

Lasīt vairāk

Krasko laulībai ar jauniņo sievu tomēr pienācis gals

Foto: Vida Press

Pirms trim gadiem par sensāciju Krievijā un arī ārpus tās robežām kļuva aktiera Ivana Krasko precības ar par viņu 60 gadus jaunāko Natāliju Ševelu. Šovasar uzvirmoja runas par šīs savienības izjukšanu, kas vēlāk tika noliegtas, bet tagad tapis zināms – Krasko un viņa jauniņā sieva tomēr ies šķirtus ceļus.

Lasīt vairāk

Foto: Ieskats britu karaliskajās kāzās

Foto: AP/Scanpix/LETA

Piektdien, 12. oktobrī, Vindzoras pils Svētā Džordža kapelā gredzenus mij Jorkas hercogu pāra meita, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mazmeita princese Eiženija un viņas mīļotais vīrietis Džeks Bruksbenks.

Lasīt vairāk

Foto: Losandželosā aizvadīts ikgadējais 'Padauzu gājiens'

Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļas nogalē Losandželosā noticis ikgadējais "Padauzu gājiens"("Slut Walk"), kurā kupls ļaužu bariņš izgājis pilsētas ielās, lai kārtējo reizi pasaulei atgādinātu par sieviešu tiesībām ģērbties un uzvesties tā, kā viņām pašām patīk.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!