Foto: Privātais arhīvs/LETA

13. Saeimas vēlēšanas ir aizvadītas, sākušās sarunas par valdības veidošanu, bet partijas "KPV LV" līderis Artuss Kaimiņš ziņu virsrakstos nonācis cita iemesla dēļ – mēles tiek trītas par viņa jauno pavadoni.

13. Saeimas vēlēšanu dienā Artuss Kaimiņš savus "Facebook" sekotājus ierasti priecēja ar video tiešraidi, kurā varēja dzīvot līdzi viņa braucienam uz vēlēšanu iecirkni. Lai kliedētu komentāros izskanējušās bažas, ka Kaimiņš automašīnas vadīšanu apvieno ar filmēšanu, politiķis steidza parādīt savu līdzbraucēju – jaunu sievieti.

Viņa kopā ar Kaimiņu devās arī balsot, un, stāvot vēlētāju rindā, politiķis tiešraides skatītājus iepazīstināja ar savu pavadoni Jeļenu. Uz vīrieša jautājumu, kā meiteni pareizāk dēvēt, viņa ar sirsnīgu smaidu norādīja, ka "kā labāk sirdij patīk".

Pēc atbildīgā pienākuma veikšanas abi apskāvušies vēlēšanu iecirkni pameta, bet, kad Kaimiņš jautāja, par ko Jeļena balsojusi, viņa nevilcinoties atklāja, ka "par tevi".

Jeļena "Facebook" tīklā kā savu nodarbošanos minējusi pedagoģes darbu – viņa pasniedz angļu valodu un darbojas arī kā karjeras konsultante. Savā "Instagram" profilā jaunā sieviete padalījusies arī ar sirsnīgu kopbildi ar Kaimiņu, kas jau izpelnījusies vairākus komentārus par to, cik abi ir jauks pāris.

View this post on Instagram

Tagad tikai jāsagaida rezultāti. #valstijjasakarsevi

A post shared by Jelena Sobolevska (@jelenasobolevska) on Oct 6, 2018 at 11:59am PDT

Pagaidām nedz Kaimiņš, nedz Jeļena oficiāli šīs attiecības nav apstiprinājuši, bet, kā vēsta izdevums "Privātā Dzīve", tieši Jeļena bija Kaimiņam blakus, kopā ar "KPV LV" biedriem un atbalstītājiem sagaidot vēlēšanu rezultātus, un abi svinību vietu pametuši, rokās sadevušies.

Atgādinām, ka 2016. gada vasarā Artuss Kaimiņš paziņoja par saderināšanos, bet pērnā gada rudenī viņa līgaviņa Natālija atklāja, ka attiecības ir beigušās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!