Foto: F64

Jau izsenis tiek lauzti šķēpi par to, vai starp vīrieti un sievieti iespējama tikai draudzība. Lai gan daudzi uzskata, ka tā ir neiespējamā misija, jo agri vai vēlu kādam parādīsies simpātijas, netrūkst arī tādu, kas ir pārliecināti – divi pretējā dzimuma pārstāvji var draudzēties, nelolojot vienam pret otru kādus slēptus nodomus. Pie otrajiem pieder arī pašmāju populārā dziedātāja Linda Leen.

Intervijā žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā Linda pastāstījusi, ka viņa gandrīz ar visiem cilvēkiem ir gribējusi saglabāt labas attiecības, lai arī kas būtu noticis. Tiesa, kā atzinusi dziedātāja, ne vienmēr tas ir izdevies, jo, pēc pašas vārdiem, "attiecībām vajag divus cilvēkus".

Arī ar bijušajiem vīriešiem, ar kuriem Linda agrāk bijusi kopā, viņa centusies saglabāt labas attiecības.

"(..) Man ir ļoti grūti atvadīties no cilvēkiem, ar kuriem esmu bijusi kopā, un tikpat lēni nodibinu jaunas attiecības. Es tās nemeklēju – daudz vairāk esmu ar sevi. Bet ir tiešām forši draudzēties ar cilvēkiem, ar kuriem savulaik būts mīļotā statusā! Esot mīļoto statusā, ir daudz ekspektāciju, bet draudzībā tu viņu pieņem tādu, kāds viņš ir – vienkārši esi līdzās un baudi kopābūšanu," sacījusi Linda.

Taujāta, vai Linda tic, ka pēc romantiskām attiecībām tiešām var pastāvēt draudzība, viņa paudusi pārliecību, ka tas ir iespējams.

Jā, es ticu vīrieša un sievietes draudzībai. Tai noticēju tad, kad noticēju sieviešu draudzībai, tam, ka sievietēm kā māsām citai cita jāatbalsta. Un es to esmu pieredzējusi. Draugus nedalu sievietēs un vīriešos," sacījusi Linda.

Tāpat arī māksliniece piebildusi, ka, viņasprāt, pats svarīgākais ir cilvēka attieksme pret pasauli. Viņa meklē cilvēkus, kuriem tā ir pozitīva, un grib viņiem līdzināties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!