Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajā nedēļā plašs skandāls izcēlās skaistumkonkursu aprindās – pēc tam, kad par "Mis Ukrainu" tika kronēta 23 gadus vecā Veronika Didusenko (attēlā pa kreisi) no Kijevas, konkursa organizatori paziņoja, ka viņas tituls tiek anulēts, jo sieviete klaji maldinājusi žūriju un rīkotājus. Aizvadītās nedēļas izskaņā atkārtoti noticis fināls, kurā šoreiz uzvaras laurus plūkusi Leonila Guza (attēlā pa labi).

Svētdien, 30. septembrī, Ukrainas televīzijā translēts "Mis Ukraina" fināls, kurā nosaukts jaunās uzvarētājas vārds. Par daiļāko neprecēto nācijas sievieti atzīta 19 gadus jaunā Leonila Guza no Hersonas apgabala, vēsta "Kyiv Post".

Tikmēr iepriekšējā titula īpašniece sociālajos tīklos turpina šķendēties, ka viņai atņemts godpilnais tituls tikai tamdēļ, ka viņa savulaik bijusi precējusies un ir mamma četrus gadus vecam dēliņam.

Jau vēstīts, ka konkursa "Mis Ukraina" nolikums paredz – tajā drīkst piedalīties tikai sievietes, kuras nav precējušās vai šķīrušās un kurām nav bērnu.

Savukārt Didusenko bija klaji pārkāpusi noteikumus. Viņa ne tikai savulaik ir bijusi precējusies un šķīrusies, bet arī ir māmiņa. Sieviete no konkursa rīkotājiem šo informāciju bija slēpusi.

Didusenko konkursa pieteikumā bija norādījusi nepatiesu informāciju un ar savu parakstu apliecinājusi stingri ievērot līgumā atrunātos noteikumus, kurus viņa, kā vēlāk izrādījies, bija pārkāpusi. Organizatori viņu nolēma diskvalificēt.

Jāatzīmē, ka Veronikas meli plaši atbalsojās ne tikai Ukrainas, bet arī citu zemju medijos. Par skandālu rakstīja prese Lielbritānijā, Itālijā, Krievijā un daudzās citās valstīs.

View this post on Instagram

А это мой идеальный макияж от @mua_school_kyiv 💄💕 #missukraine2018

A post shared by Леонила Гузь (@leonila.guz) on Sep 26, 2018 at 1:56am PDT

View this post on Instagram

@kuzdrovsky 💫

A post shared by Леонила Гузь (@leonila.guz) on Sep 23, 2018 at 12:51am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!