Foto: DELFI/Kadrs no video
Septembrī pirmizrādi piedzīvoja LTV veidotais jauniešu seriāls "16+", kurā vienu no galvenajām lomām atveido Grieta Sipeniece – dažādu pašmāju televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājās, radio ētera personības Baibas Sipeniece-Gavares un mākslinieka Aivara Vilipsōna meita. Jaunā censone šoruden ļāvusies krāšņām vizuālajām pārvērtībām.

Grietai seriālā, kura režisors ir Uldis Cipsts un kura mērķauditorija ir jaunieši vecumā no 13 līdz 17 gadiem, uzticēta Amandas loma. Viņas atveidotais tēls nemitīgi iekuļas nepatikšanās. Amanda ir nākusi no bērnunama, aizbēgusi no saviem audžuvecākiem un dzīvo kopā ar gados vecāku vīrieti, kurš ir narkodīleris un meiteni fiziski iespaido.

Seriāla prezentācijas pasākumā Grieta pārsteidza ar elegantu stilu, bet drīz pēc pirmo epizožu publiskošanas meitene krasi mainījusi savu tēlu.

Seriālā Grietu iepazinām ar matiem, kas garumā nedaudz sniedzās pāri pleciem. Savukārt aizvadītajā nedēļā, viesojoties pašmāju šovbiznesa kolorītā tēla Roja Rodžera interneta komentāru akadēmijā, meitene atrādīja jaunu frizūru – īsu karē griezumu, kas viņas tēlam piešķir nopietnāku un sievišķīgāku akcentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!