Foto: Vida Press
Modes nedēļu Londonā šoruden paspilgtinājis ļoti īpašs notikums industrijā – savulaik populārās popgrupas "Spice Girls" bijušās dalībnieces Viktorijas Bekhemas zīmola desmitgades jubilejas kolekcijas modes skate, kurā defilējusi arī latviešu modele.

Par Bekhemas radītā zīmola jaunās kolekcijas prezentācijas vietu bija izraudzīta Londona, un skati dizainere veltīja savai dzimtenei. Savukārt par pirmo modeli bija izvēlēta deviņdesmito gadu supermodele Stella Tenanta. Šovā defilēja arī daiļava no Latvijas – Alise Annija Daugule, kura pārstāv aģentūru "Dandy Models Riga".

Aģentūras pārstāvis Jaroslavs Barišņikovs "Delfi Izklaidei" atklāj, ka Alisei, kura ir no Limbažiem, šī bijusi pirmā modes nedēļa ārpus dzimtenes. Pirms vairākiem gadiem noskautota Rīgā, Alise kā aģentūras "Dandy Models Riga" modele uzsāka savu karjeru un jau pavisam drīz piedalījās Rīgas modes nedēļā, prezentējot populārus pašmāju zīmolus.

Alise atklāj, ka būt uz mēles kopā ar tādām topmodelēm kā Stellu Tenantu un citām ir bijis negaidīts un liels piedzīvojums. Savukārt, kā stāsta modeļu aģentūras vadītājs Nils Raumanis, kurš Alisi pirmoreiz ieraudzīja pirms trim gadiem un uzaicināja iesaistīties modes industrijā, viņas atrašanās pasaules modes notikumu centrā šogad nav nejauša sakritība vai sagadīšanās, bet gan vairāku gadu rūpīgs, mērķtiecīgs darbs, kura pasaules līmeņa rezultātus šobrīd varam redzēt.

Jāatzīmē, ka modes skates laikā sievu dizaineri atbalstīja arī pasaulē pazīstamais futbolists Deivids Bekhams, kurš kopā ar četriem bērniem ieņēma vietas pirmajā rindā un ar skaļām ovācijām sagaidīja Viktoriju skates noslēgumā. Viktorija savu uzmanības pēc skates veltīja ģimenes locekļiem, kas bija ieradušies viņu atbalstīt, un noskūpstīja ikkatru no viņiem.
View this post on Instagram

Thank you ladies! @jueligeradrienne @adutakech #VBSS19 Kisses x VB #VBSince08

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 19, 2018 at 3:54am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!