Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 27. septembra, vakarā LNT skatītāji varēja sekot līdzi notikumiem šova "Lauku sēta" trešajā sērijā, kuru apvija ķildas, asaras, skarba vārdu apmaiņa un pat grūstīšanās.

Šajā nedēļā saimnieks 12 brašajiem strādnieciņiem bija sagatavojis pamatīgu izaicinājumu – meitenēm bija jābūvē akmens dārzs, bet puišiem jāizveido baseins.

Ingars tika nozīmēts par puišu komandas brigadieri, bet viņa kolēģi īsti nebija apmierināti ar savu priekšnieku. Kā sprieda pārējie vīri – viņš tikai mākot smuki runāt. Savukārt meiteņu darbu uzraudzīja "lielā" Sanita.

Aizvadītās nedēļas brigadierei Līgai ar "lielo" Sanitu brīžiem nesaskanēja viedokļi, un abas darbu karstumā ik pa laikam viena uz otru sadusmojās. Savukārt puišu vadītājam Ingaram klājās pavisam čābīgi, jo viņam nebija ne mazākās nojausmas, kā darbi veicami.

Tomēr vissmagāk "Lauku sētā" jau atkal klājās Aijai Dembovskai, kura pēc pirmās nakts, kad ļāvās intīmiem mīlas priekiem ar Rasmusu, ir kritusi kolēģu nežēlastībā, nemitīgi tiek aprunāta un apsaukāta dažādos neglaimojošos vārdos.

Aija šonedēļ bija pavārs, bet viņas palīgs – Dzintars. Galvenajai gatavotājai gāja pavisam slikti – pārējie dalībnieki viņas prasmes vērtēja kā pabriesmīgas, šausminājās par ēdienā atrastiem matiem un šķendējās par maltītes bezgaršu.

Zane jau uzreiz paziņoja, ka esot gatava ēst kā cietumnieks – pārtikt tikai no baltmaizes un ūdens. Savukārt Krišjānis prātoja, ka no Aijas pagatavotajiem ēdieniem visiem vai nu piemetīsies caureja, vai arī visi "atstieps ķepas".

"Lielā" Sanita pat bija redzējusi, ka Aija ar rokām esot knibinājusi kāju pirkstus un pēcāk gājusi mizot kartupeļus. Arī Eva bija manījusi, ka Aija rušinot savus kāju nagus. "Viņai daba ir tāda, ka viņa ir netīrele," sacīja Eva. Savukārt jaunpienācējs Normunds jeb Stiflers gan nebija tik cimperlīgs un ēda gardu muti, jo, kā pats atzina – vēders jau tāpat visu pārstrādājot.
Foto: Publicitātes foto

Tikmēr Aija virtuvē plēsās ar Dzintaru un nemitīgi viņu strostēja, jo vīrietis bija devies aplaistīt siltumnīcu, kas arī ir viens no pavāra palīga uzdevumiem. Aija šķendējās, ka viņas palīgam "nekas nedalec" un lūdza citu palīdzīgo roku, bet neviens neatsaucās.

Vēlāk konflikts izcēlās arī starp Aiju un Līgu. Pavāre, saņēmusi kolēģu kritiku, birdināja asaras un apgalvoja, ka Līga visus viņas ēdienus pirms tam virtuvē esot pagaršojusi un atzinusi par labiem, bet vēlāk, kad visi sanākuši pie galda, metusi kažoku otrādi un sākusi pavāri kritizēt.

Arī Krišjānis atzina, ka Līga esot viltīga lapsa. Savukārt Aija nespēja vien beigt birdināt asaras un bija pārliecināta – visi viņu apzināti terorizējot. Milzu nesaskaņas par ēdiena kvalitāti beidzās ar to, ka pavārs no virtuves tika izsvilpts. Viņa vietā par galveno iecēla palīgu Dzinatru, bet arī viņam nevedās ēst gatavošana, tāpēc beigu beigās strādnieciņus pabaroja saimnieki.

It kā nepietiktu ar to, ka teju visi izbrāķēja Aijas gatavoto ēdienu, dalībnieki viņu aprunāja arī par netīrību un personīgās higiēnas neievērošanu. Savukārt "lielajai" Sanitai īpaši derdzās Aijas "atšautā pēcpuse" un pamatīgi izdilušās bikses, kuru caurumi atsedza visu iespējamo. Kolēģu neieredzētajai meitenei sanāca kašķis arī ar Evu. Abas dāmas viena otru nolamāja un beigās vēl arī pagrūstījās.

Gaisotne "Lauku sētā" bija tiktāl nokaitēta, ka Aija demonstratīvi savāca savas mantas un matraci un devās gulēt uz automašīnu. Otra Sanita atzina, ka šovā ejot traki un viņu pamatīgi jau nogurdinājušas visas scēnas, skandāli un aprunāšana. Savukārt pārējie sprieda, ka Aija esot aktrise un varot izspiest asaras, kad tas viņai ir izdevīgi.

Saimnieki šonedēļ lēma, ka čaklīša titulu pelnījis Dairis, Savukārt par nedēļas sliņķi tika atzīta Aija, kurai nācās jau otro reizi sēsties uz izbalsoto soliņa. Saimniece savu lēmumu skaidri arī pamatoja – tā vietā, lai strādātu, Aija esot mēģinājusi izlūgties brīvu stundiņu, lai aizietu pie dīķa atpūsties. Četros pēcpusdienā viņa apgalvojusi, ka visu ir izdarījusi, bet zāles pļāvēja benzīna kanniņa esot mētājusies nesavākta un kociņi neesot bijuši apravēti.

Blakus Aijai uz izbalsoto sola sēdās Ingars, kurš bija pierunājis savus kolēģus, lai tie balso par viņu. Kā atzina pusis, viņš gluži vienkārši esot noguris un grib doties mājās. Pupiņu šķirošanas uzdevums beidzās jau pirmajās sekundēs, kad Ingars nokliedzās "stop!" un zaudēja spēlē, jo nebija sašķirojis nevienu pašu pupiņu. Aijai jau atkal par mata tiesu izdevās izsprukt no došanās mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!