Foto: Kadrs no video

Plašākas sabiedrības novērtējumam nesen tika sniegts LTV jauniešu seriāls "16+", kura pirmās epizodes jau izpelnījušās ļoti nevienprātīgu novērtējumu, un netrūkst tādu, kas seriālam veltījuši ļoti skarbu kritiku. Padomus, kā sadzīvot ar nešpetnajiem komentāriem, jaunajiem aktieriem palīgā steidzis dot viens no Latvijas šovbiznesa kolorītākajiem personāžiem – Rojs Rodžers.

Režisora Ulda Cipsta veidotajā seriālā galvenās lomas atveido jaunieši bez iepriekšējas pieredzes aktiera darbā – TV personības Baibas Sipenieces-Gavares meita Grieta Sipeniece, radio "Pieci.lv" balss Aleksis Vilciņš, Augusts Barkovskis, Helēna Kuple, Kristaps Brēmers un Annija Ūsīte. Seriāla mērķauditorija ir jaunieši vecumā no 13 līdz 17 gadiem.

Daudzi pēc pirmo sēriju noskatīšanās izjuta pamatīgu vilšanos, un asi vārdi interneta komentāros tika veltīti gan radošajai un filmēšanas komandai, gan pašiem aktieriem un pat skaņu celiņam, kurā iekļauta tikai latviešu mūzika.

Arī Rojs Rodžers, kurš savulaik ieguva popularitāti kā grupas "Triānas parks" solistes Agneses Rakovskas asistents, bet laika gaitā pats kļuvis par vienu no spilgtākajiem pašmāju šovbiznesa aprindu pārstāvjiem, ir iemantojis ne tikai fanus un atbalstītājus, bet arī nelabvēļus, kas izmanto katru izdevību viņu nopelt.

Rojs uz savas ādas izbaudījis gana daudz negāciju, bet iemanījies par tām gaužas asaras neliet, un šonedēļ plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts seriāla "16+" speciālizlaidums "Roja Rodžera interneta komentāru akadēmija".

Rojs speciālizlaidumā seriāla jauniešus, kuri strauji gūst atpazīstamību, iepazīstinājis ar skarbo "YouTube" pasauli un devis padomus, kā tajā izdzīvot.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!