Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 27. septembra, vakarā LNT skatītāji atkal varēs sekot līdzi kaislībām šovā "Lauku sēta", un viss liecina par to, ka šajā sērijā kašķi ies augstos toņos. Visi dalībnieki būs nostājušies pret dažādos pašmāju TV projektos jau agrāk iepazīto Aiju Dembovsku, kurai šonedēļ uzticēts rūpēties par gatavošanu un kolēģu vēderu piepildīšanu.

"Lauku sētā" kaislības jau uzņēmušas apgriezienus. Starp dalībniekiem jau izcēlušies vairāki strīdi, ogles nokaitētajai gaisotnei aizvadītajā nedēļā piešāva divu jaunpienācēju – valdonīgās Evas un Stiflera – pievienošanās pārējiem desmit brašuļiem, savukārt vissmagāk šovā klājas Aijai, kura kritusi kolēģu nežēlastībā.

Pēc tam, kad Aija jau pirmajā šova dienā ļāvās intīmai tuvībai ar Rasmusu, viņai ne vienu reizi vien nācies liet gaužas asaras. Visi dalībnieki nostājušies pret viņu, un arī Rasmuss neslēpj, ka pirmajā mirklī uzplaukušās simpātijas pārvērtušās nepatikā.

Aijai ik dienu nākas saskarties ar pret viņu vērstiem apvainojumiem, un daži nekautrējas viņu publiski apsaukāt. Jau vēstīts, ka dalībnieku plāns viņu izsvilpt no šova neizdevās, jo Aijai tika dota vēl viena iespēja sevi pierādīt. Šonedēļ, kad meitenei uzticēta ēdiena gatavošana, viņa vēl jo skaudrāk uz savas ādas izjūt kolēģu nežēlastību.

Pārējie dalībnieki nežēlīgi izbrāķēs Aijas gatavotās maltītes, sauks ēdienu par bezgaršīgu un šķendēsies par pārtikā atrastajiem matiem.

Teju visi būs neapmierināti ar meitenes personīgās higiēnas netikumiem, kuru dēļ daži pat paliks tukšiem vēderiem, jo nespēs pieskarties viņas pagatavotajam ēdieniem. Īpaši skarbs būs Rasmuss, kurš nekaunīgi paziņos, ka "cūkas smukāk smaržo, nekā viņa".

Aijai virtuvē neklāsies viegli – viņa saies ragos ar savu palīgu Dzintaru. Izbrāķētajai pavārei atkal nāksies liet gaužas asaras un pārdzīvot par kolēģu nešpetno izturēšanos.

It kā ar to vēl nebūtu gana, starp Aiju un Evu izcelsies pamatīgs strīds, kura karstumā abas dāmas neskoposies ar rupjiem aizvainojumiem un sāks pat grūstīties.


Meitene žēlosies, ka visi nostājušies pret viņu vienu. Aija nespēs izturēt spriedzi, tādēļ sakrāmēs čemodānus un demonstratīvi izvāksies no sienaugšā iekārtotā miteklīša.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!