Foto: Privātais arhīvs

Savulaik populārā televīzijas raidījumu vadītāja, geštalta terapeite un teoloģe Anna Krimele un viņas vīrs, uzņēmējs Rafaels Krimels jūlijā sagaidīja pasaulē abu kopīgo meitiņu. Šoruden uzvirmojušas runas, ka pāris vien dažus mēnešus pēc atvases piedzimšanas sācis dzīvot atsevišķi.

Izdevums "Kas Jauns" šonedēļ vēsta, ka Anna vasaras izskaņā aizgājusi no līdzšinējā ģimenes mājokļa Ikšķilē un kopā ar nesen dzimušo meitu pārcēlusies uz Rīgu. Tiek ziņots, ka Anna sociālajos tīklos arī atjaunojusi savu iepriekšējo uzvārdu Lieckalniņa. Tāpat arī viņa ievietojusi vairākus mēbeļu pārdošanas sludinājumus.

Tiesa, Anna no sīkākiem komentāriem izdevumam atturējusies, norādot, ka "ja man šobrīd nav, ko atbildēt, tad nav". Tomēr viņa netieši apstiprinājusi, ka pārcēlusies uz Rīgu. "Esmu dzimusi rīdziniece un, protams, ka vislabāk jūtos Rīgā. Tās ir manas mājas," sacījusi teoloģe.

Daudz labprātāk Anna runājusi par to, kā tiek galā ar mammas pienākumiem un mazās meitiņas lološanu.

"Esmu kļuvusi par māmiņu otro reizi mūžā. Izbaudu dekrēta atvaļinājumu, uzsvaru liekot uz vārdu izbaudu! Tas ir brīnišķīgs periods. Baudu katru mirkli, minūti un pat miega pauzi naktī, es zinu, ka tas ātri pāries. Kā jau pienākas, ar auklēšanu palīdz mazulītes tētis, mana mamma un tētis, kā arī vecākā meita un mana māsa. Tā teikt, ģimenes priekšnieku tagad visi nēsājam uz rokām," sacījusi Anna.

Jāatzīmē, ka joprojām nav zināms, kādu vārdu Anna un viņas vīrs devuši savai meitai, kura jūlijā piedzima Rīgas Dzemdību namā. Vecāki mazulītes vārdiņu nolēmuši vēl kādu laiku paturēt noslēpumā.

Jau vēstīts, ka Anna Lieckalniņa, kura pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā, ar Rafaelu gredzenus mija 2016. gada vasarā.

Annai no iepriekšējām attiecībām ar basketbolistu Aigaru Vītolu ir meita Annija. Savukārt Rafaelam no iepriekšējām attiecībām ir divi bērni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!