Foto: Vadims Bazalijs
Rīga Panāzijas virtuves restorāns "RestBar Mo" sava viena gada pastāvēšanas jubileju atzīmējis ar neparastu krāsaino ballīšu sēriju, kas aizsākās jau vasarā, bet noslēdzās aizvadītās nedēļas izskaņā, kad dzimšanas dienas burziņš bija ieturēts zaļos toņos un veselīga dzīvesveida noskaņās.

Jau vēstīts, ka krāsaino pasākumu sērijā aizvadīta sarkanā, melnā un baltā ballīte. Savukārt pagājušās nedēļas izskaņā par vadošo bija izvēlēta zaļā krāsa, "Delfi Izklaidi" informē restorāna pārstāvji.

Burziņam bija arī īpaša tematika: "Veselīga dzīvesveida piekritēju un hedonisku episkā cīņa. Kurš ir zaļāks?"

Uz vienu vakaru "RestBar Mo" bija pārtapis par īstu sporta arēnu. Rīgas restorāna terase pārvērtās par fanu zonu, kur uz lielā ekrāna viesi varēja vērot pēdējo gadu spilgtākos sporta notikumus.

Pasākuma atmosfēru papildināja profesionālu karsējmeiteņu komanda, bet omu sanākušajiem uzlaboja muzikālais sets no Dj Ališera Jakupova un "Rock Band ATLANTIDA" uzstāšanās.

Notika arī sacensības – joku cīņa starp veselīga dzīvesveida piekritējiem un hedonisma atbalstītājiem, kurā uzvarēja draudzība. Savukārt, cienot dažādo pasākuma apmeklētāju gaumi, svinību rīkotāji viena tradicionālā tematiskā kokteiļa vietā radīja divus – gan alkoholisko, gan bezalkoholisko. Jāpiemin, ka Latvijas zīmols "Tagil" tradicionāli atkal bija izveidojis limitētu krekliņu sēriju.

Restorāns "RestBar Mo" Rīgā tika atvērts 2017.gadā un jau uzreiz iekaroja Āzijas modernās virtuves cienītāju sirdis. Restorāna filozofiju raksturo ne tikai dziļa reģiona klasisko kulinārijas tradīciju izpratne, bet arī radoša pieeja. No pirmdienas līdz piektdienai restorāns darbojas "ģimenes režīmā", bet brīvdienās pārvēršas par izsmalcinātu baudījumu vietu pieaugušajiem klubu dzīves cienītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!