Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas, 24. septembra, vakarā kanālā TV3 tiks dots starts unikālam projektam, kurā provinces dāmas un rūdītas lielpilsētnieces uz trim dienām iejutīsies otras ikdienā, lai noskaidrotu, kur dzīve ir saldāka – pilsētā vai laukos.

Šova ""Pilsētnieces pret lauciniecēm" laikā meitenes apmainīsies ne vien ar dzīvesvietām, bet arī pildīs uzdevumus, kurus viena otrai būs atstājušas. Pilsētniecēm nāksies stāties pretim ļaunākajiem murgiem un ar sparu ķerties pie tādiem darbiem kā govju potēšana, kazu slaukšana, kūts atbrīvošana no mēsliem un pat vistas kaušana.

Šova pirmajā sērijā piedalīsies sabiedrības dāma un dziedātaja Natālija Tumševica, kura uz trim dienām iejutīsies laucinieces ādā. Savukārt provinces dāma Zane Zembaha, kuras pārziņā ir 80 govis, izbaudīs pilsētas meiteņu priekus.

"Es biju pārliecināta, ka pilsētniece, ieraudzījusi lauku darbu apjomu un uzzinājusi, ka katru rītu ir jāceļas piecos no rīta, lai izslauktu 80 govis, iesēdīsies savā "Porsche" un muks atpakaļ uz iemīļoto metropoli, taču, kā izrādījās – pilsētnieces spēj izdarīt ne to vien. Savukārt laucinieces izrādījās emocionāli nenoturīgas, lielai daļai dāmu īsts izaicinājums izrādījās fiziskie pārbaudījumi – piecu kilometru kross no rīta vai deju nodarbības augstpapēžu kurpēs," par jauno šovu stāsta tā producete Sandija Miezīte.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!