Foto: F64

Svētdienas, 23. septembra, vakarā TV3 skatītāju novērtējumam tiks sniegts jau trešais šova "X Faktors" raidījums, kurā no dažādiem Latvijas nostūriem atlasīti jaunie talanti stāsies žūrijas priekšā un centīsies pārliecināt ar savu sniegumu.

Kā vēsta raidījuma pārstāvji, atlasē netrūks daudzsološu priekšnesumu un talantīgu censoņu. Starp spilgtākajiem dalībniekiem noteikti ierindojams arī Intara Busuļa brālis Lauris, kurš pazīstams ar skatuves vārdu Lauris Bush.

Lauris pastāstīs, ka, lai arī ikdienā viņš ir mehatroniķis, šovā viņš ir ieradies ar nopietniem nolūkiem. Vai Laurim izdosies nokļūt uz vienas skatuves ar brāli? To varēs uzzināt jau svētdienas vakarā.

Tāpat arī starp spilgtākajiem dalībniekiem būs efektīvā tēla īpašniece Jeļena no Rēzeknes, kura atlasei ir gatavojusies īpaši uzcītīgi – apmeklējusi deju nodarbības, pavadījusi ilgu laiku "liktenīgās" kleitas meklējumus un pat nomainījusi savu matu krāsu. Jeļena pagājušajā gadā savu profesionalitāti jau ir pierādījusi, piedaloties šovā "Balss" Polijā, un arī šoreiz viņa ir gatava pārsteigt skatītājus.

Žūriju pamatīgi sasmīdinās kāds dalībnieks, kurš nāks klajā ar skaļu paziņojumu, ka neesot jāiegūst muzikālā izglītība, mācoties desmitiem gadu, jo var taču vienkārši būt par kurjeru, braukt mašīnā un dziedāt.

Savukārt jaunā censone Paula nolēmusi doties tēva pēdās, iekarojot Latvijas šovbiznesa smailes. Viņas tētis reiz piedalījies "Talantu Fabrikā" ar skatuves vārdu Daddy. Paula apgalvos, ka viņa ir atšķirīga no citiem un vēlas lauzt stereotipus par blondīnēm, kas valda sabiedrībā, jo viņa ir mācījusies Amerikā, vienmēr tiecas uz augstāko, un viņa plāno uzsākt studijas medicīnas inženierijā vai astrofizikā.

Starp citiem dalībniekiem būs arī dāma ar garākajiem matiem šova vēsturē, dāmu duets, latviete, kura atgriezusies dzimtenē no Anglijas Dziesmu svētku dēļ, inženierzinātņu doktors, kurš dziedās operu, un citi.

Atlases raidījumu ietvaros tiek atlasīti labākie no labākajiem pretendentiem uz nākamo atlases kārtu – krēslu izaicinājumiem, kuru laikā katram žūrijas pārstāvim tiek dots uzdevums izvēlēties savai komandai atbilstošākos četrus pretendentus, kurus virzīt pretī uzvarai. Pretendenti tiek izvēlēti sekojošajās kategorijās: 16-25 gadi, 25 un vairāk gadu, kā arī vokālās grupas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!