Foto: Vida Press
Netrūkst ļaužu, kas iztiku pelna ar to, ka līdzinās kādai slavenībai vai ietekmīgam cilvēkam, un arī Ziemeļkorejas līderim Kimam Čenunam ir dubultnieks, kurš aktīvi rosās šovbiznesā, regulāri viesojas dažādos TV raidījumos un ir iemantojis visai plašu atpazīstamību.

Čenuna līdzinieks šonedēļ goda viesa statusā viesojies populārajā britu sarunu šovā "This Morning", un viņa parādīšanās zilajos ekrānos ne tikai abiem raidījuma vadītājiem, bet arī skatītājiem izraisījusi lielu sajūsmu.

Ziemeļkorejas līdera līdzinieks pats sevi dēvē par Hovardu X, un, kā vēsta izdevums "The Sun", vīrietis ir no Austrālijas un viņš ir ķīniešu izcelsmes. Par Kima Čenuna profesionālo dubultnieku viņš sācis strādāt pirms aptuveni sešiem gadiem.

"This Morning" studijā Hovards ieradās, kā īstenam līderim pienākas – viņam nopakaļ joza divi melnos uzvalkos tērpti miesassargi. Tāpat arī bija pieaicināts tulks, lai nezustu ticamības moments.

Čenuna dubultnieks labprāt padalījās arī ar politisku jociņu. Taujāts par atomieročiem, apaļīgais kungs norādīja, ka "Trešais pasaules karš nebūs... pagaidām".

Kas interesanti, Ziemeļkorejas līdera līdzinieks šova skatītāju vidū izraisījis ne tikai sajūsmu un licis uzjautrināties, bet arī raisījis neizpratni. Dīvainā kārtā daudzi briti "Twitter" tīklā taujājuši un brīnījušies, vai tiešām īstais Kims ieradies Lielbritānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!