Foto: Publicitātes foto
Populārā LNT šova "Lauku sēta" otrajā sērijā dalībniekus un skatītājus gaidīja kāds neparedzēts pārsteigums – desmit brašuļiem pievienojās iepriekšējā projekta sezonā iepazītie kolorītie tēli Normunds Sakovičs jeb Stiflers un Eva Savicka-Turka, kura tika iedēvēta par valdonīgo Evu.

Jau vēstīts, ka otrajā raidījumā kaislības sita augstu vilni. Sērijā bija gan puņķi un asaras, gan pikantērijas un intrigas, gan aprunāšana un pārsteigumi. Vispirms šova dalībniekus satrieca ziņa, ka vienprātīgi izbalsotā un pupiņu šķirošanā zaudējusī skandāliste Aija Dembovska tomēr tiks apžēlota un paliks šovā.

Ar to gan pārsteigumi nebeidzās. Projekta vadītājs Jānis Rāzna paziņoja, ka šajā sezonā esot manāms darbaspēka trūkums, tāpēc pieņemts lēmums šovā uzņemt vēl divus brašuļus. Jaunie papildspēki bija jau labi zināmi un visnotaļ kolorīti tēli no iepriekšējās "Lauku sētas" sezonas – Normunds un Eva.

Normunds pagājušajā sezonā iekaroja daudzu skatītāju sirdis. Daudzi arī uzskata, ka viņš ir absolūts līdzinieks filmas "Amerikāņu pīrāgs" tēlam Stifleram – amizants, dulls un brīžam ļoti naivs. Ikdienā puisis strādā celtniecībā, un runā, ka kopš pagājušā gada ir kļuvis nopietnāks, mērķtiecīgāks un pārliecinātāks par savām spējām. Šogad Normunds ir ieradies "Lauku sētā", lai palīdzētu puišu komandai un dotu padomus, kā stratēģiski bruģēt puišu ceļu līdz finālam.

Tiesa, puiši Normundu uzskatīs par stumdāmu un bīdāmu, tādēļ pat dažbrīd izskanēs dažādi draudi, ja viņš nenobalsos tā, kā puišu komanda nolēmusi, bet Normunds jau nebūtu Normunds, ja nedarītu visu pa savam. Normunds čakli strādās un tā vien šķitīs, ka ir viens no spēcīgākajiem dalībniekiem, bet ar to vien nepietiek, jo tiks pieļautas arī kļūdas, kā rezultātā cietīs visa komanda. Vai dalībnieks ar divu gadu stāžu "Lauku sētā" salūzīs, vai tomēr viņam būs pa spēkam atkal saņemties un izcīnīt vietu lielajā finālā?

Savukārt Eva iepriekšējā šova sezonā bija viena no spilgtākajiem dalībniekiem. Viņa, pēc daudzu domām, ir meitene ar sarežģītu raksturiņu, tomēr tagad Eva sevi dēvē par lēdiju. Eva kopā ar savu iepriekšējā gada cīņu biedru un konkurentu Normundu jeb Stifleru "Lauku sētā" ieradās pirmajā izbalsošanā, kad citi jau nedēļu bija cītīgi strādājuši.

Eva šogad ir mainījusi savu stratēģiju, lai iegūtu uzvaru "Lauku sētā". Aija sacījusi, ka viņas plāns ir sākumā visu tikai novērot no malas un pielāgoties visiem dalībniekiem, taču Evas skarbais raksturs drīz vien ņems virsroku.

Šova producenti atklāj, ka sezonas laikā būs kašķi gan ar Aiju, gan Dzintaru, gan Rasmusu, taču Eva ar visiem spēkiem cīnīsies par to, lai meitenes vienmēr balsotu vienoti, lai puiši var kravāt savus koferīšus un braukt uz mājām, un ēst mammas kotletītes. Tomēr, kad tuvosies fināls, Eva sapratīs, ka vairākas meitenes visu vasaru ir slēpušās aiz viņas muguras un nu ir pienācis laiks atbrīvoties arī no meitenēm. Vai Evas stratēģijai izdosies bruģēt ceļu pretim uzvarai?
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!