Foto: Vida Press
Par vienu no centrālajiem notikumiem britu karaliskajā ģimenē šonedēļ kļuvusi ļoti īpaša ciemiņa uzņemšana – Anglijā ieradusies prinča Harija laulātās draudzenes Saseksas hercogienes Meganas mamma Dorija Raglenda.

Kā vēsta izdevums "People", Dorija, kura ikdienā dzīvo ASV, Lielbritānijā ieradusies nedēļas pirmajā pusē. Savukārt ceturtdien, 20. septembrī, viņa kopā ar meitu un znotu piedalījusies svinīgā pasākumā Kensingtonas pilī.

Tiek ziņots, ka pasākumā atzīmēta Nāciju Sadraudzības valstu kopīgi veidotāa pavārgrāmatas"Together: Our Community Cookbook" iznākšana. Tās veidošanā aktīvi iesaistījusies arī Megana.

Dorijas viesošanās Londonā ir vēl jo īpašāka tāpēc, ka pēdējoreiz Lielbritānijā viņa bija pirms vairākiem mēnešiem – maijā, kad viņas meita precējās ar princi Hariju.

Dorija, kura ikdienā strādā par jogas instruktori, stila ekspertus pārsteigusi ar ļoti pārdomātu tēlu. Saseksas hercogienes māte bija ģērbusies smilškrāsas džemperī un līdzīgā tonī ieturētās biksēs. Savu vienkāršo, bet tajā pašā laikā arī eleganto koptēlu viņa bija atsvaidzinājusi ar pieskaņotu šalli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!