Foto: Kadrs no video
Katra nācija var lepoties ar savām īpatnībām, un daudzi noteikti piekritīs, ka krievi prot lamāties tik sulīgi kā neviens cits. To nesen apliecinājusi arī Holivudas aktrise Elizabete Olsena, kura amerikāņu TV šovā nodemonstrējusi savas zināšanas par Krievijā populārākajiem lamuvārdiem.

29 gadus vecā Elizabete, kura ir slaveno dvīņu Mērijas Keitas un Ešlijas Olsenu jaunākā māsiņa, savulaik apmaiņas programmā mācījusies Krievijā. Laikā, kad aktrise tur dzīvojusi, viņa apguvusi arī vairākus krievu izteicienus, tajā skaitā arī rupju valodiņu.

Viesojoties amerikāņu TV sarunu šovā "Conan", viņa pārraides vadītājam Konanam O'Braienam atklājusi, ka visspilgtāk no laika, kas pavadīts Krievijā, viņai atmiņā palikuši laipnie cilvēki, šņabja dzeršana un sulīgā krievu valoda, kurā, kā atzinusi aktrise, netrūkstot īpaši spilgtu lamuvārdu, kas bieži vien tiek izteikti vairāki pēc kārtas.

Olsena šovā labprāt noskaitījusi vairākus no tiem un mēģinājusi Konanam izskaidrot rupjo vārdu nozīmi.

Vietnē "YouTube" publiskotais video izgriezums ar Olsenas lamāšanos izpelnījies lielu ievērību, un tas nonācis arī Krievijas mediju redzeslokā.

Kas interesanti, video komentāru sadaļā vairāki krievu ļaudis uzslavējuši Olsenas krievu valodas izrunu un paši labsirdīgi pasmējušies par savas nācijas lamāšanās tradīcijām.

Brīdinām, ka zemāk pievienotajā video izskan rupja valodiņa!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!