Foto: Kadrs no video

Ir jābūt lielai drosmei, lai pieņemtu kritiku un samierinātos ar faktu, ka kaut kas izdarīts aplami, un šonedēļ necerēti saprātīgi rīkojušies Krievijas estrādes spīdekļi Nikolajs Baskovs un Filips Kirkorovs. Abi kungi izveidojuši amerikāņu repera Kanjes Vesta jaunākās dziesmas videoklipa parodiju, kurā faniem publiski atvainojušies par savām kļūmēm.

Jau vēstīts, ka nesen fanu nežēlastībā krita Kirkorova un Baskova videoklips dziesmai "Ibiza". Ļaudis to nodēvēta par pilnīgu izgāšanos, nesaprotamu murgu un vienu no, iespējams, visu laiku sliktākajiem mūzikas video. Abi mūziķi tika asi kritizēti, apsaukāti un pat sūtīti pensijā.

Neviens negaidīja, ka Kirkorovs vai Baskovs reaģēs uz pārmetumiem, tādēļ daudzi bijuši patīkami pārsteigti par mūziķu atbildi fanu kritikai. Estrādes mākslinieki šonedēļ publiskojuši visai asprātīgu parodiju, kurā no sirds atvainojas visiem, kuriem ar savu klipu iepriekš sagādājuši vilšanos.

Par pamatu parodijai kungi ņēmuši amerikāņu reperu Kanjes Vesta un Lil Pump nesen iznākušo kopdarbu "I Love It", kura ērmīgais videoklips izpelnījies ļoti nevienprātīgu novērtējumu, liekot ļaudīm sadalīties divās nometnēs – vieni to slavē, bet otri to neieredz ne acu galā.

Arī Kirkorovs un Baskovs, sekojot reperu piemēram, saģērbušies milzu kostīmos, apāvuši iešļūcenes un vazājušies nopakaļ kādai kundzītei. Šajā gadījumā – sirmai tantiņai, kura paziņo, ka abi mūziķi esot apkaunojuši visu Krieviju. Estrādes spīdekļiem nekas cits neatliek, kā sekot tantei un atvainoties par kļūmēm.

"Mēs gribējām pajokot, bet aizskārām tavas jūtas," skandina Baskovs. "Mēs esam pelnījuši visus "dislaikus"," taisnojas par Krievijas zelta balss īpašnieku dēvētais blondīni.

Brīdinām, ka Kanjes Vesta videoklipā izskan ļoti rupja valodiņa!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!