Foto: LETA
Populārā mūziķa Intara Busuļa daiļrades cienītāji šonedēļ iepriecināti ar jaunu videoklipu, kas tapis dziesmai "Reiz tu nāksi klusumā", un daži mūziķa fani to jau paguvuši nodēvēt par vienu no visu laiku jutekliskākajiem dziedātāja mūzikas video.

"Reiz tu nāksi klusumā" ir Busuļa un "Abonementa orķestra" dziesma no pērn pavasarī iznākušā albuma "Nākamā pietura". Kompozīcijas mūziku sarakstījis pats Busulis, savukārt vārdu autore ir Anna Auziņa.

Dziesmas videoklipu veidojis Mārcis Šēners, un plašākai sabiedrībai tas vietnē "YouTube" atrādīts šonedēļ. Mūzikas video salikti kadri ar dažādiem tuvplāniem, kuros iemūžinātas lūpas, acis, glāsti un citas jutekliskas ainiņas.

"Veltījums romantiķiem," publicējot jauno videoklipu, savus sekotājus "Instagram" tīklā uzrunājis Busulis, un klipiņš ātri vien iemantojis dziedātāja fanu simpātijas.

"Tas gan ir kaut kas. Vēl neesmu redzējusi videoklipu, kas ir it kā tik vienkāršs un lakonisks un tajā pašā laikā ietver sevī tik izsmalcinātu erotiku, es pat teiktu, erotikas nojausmu vai dvesmu," spriedusi kāda komentētāja.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!