Foto: Vida Press

Jau labu laiku tika mēļots par savulaik populārās meiteņu popgrupas "Spice Girls" atkalapvienošanos, un visbeidzot šīs runas guvušas apstiprinājumu – muzikālās apvienības bijusī dalībniece Melānija Brauna jeb vienkārši "spicā" Mela B aizvadītās nedēļas izskaņā paziņojusi, ka grupa dosies atkalapvienošanās tūrē.

Brauna par priecīgajiem jaunumiem izpļāpājusies britu komiķa un dažādu TV raidījumu vadītāja Džeimsa Kordena šovā "The Late Late Show", vēsta prestižais mūzikas izdevums "Rolling Stone".

Kā intervijā norādījusi "spicā" Mela B, četras no piecām grupas dalībniecēm noteikti piedalīsies atkalapvienošanās tūrē. Savukārt par britu futbolista Deivida Bekhema sievu Viktoriju Bekhemu, kura pēc muzikālās karjeras beigām kļuvusi par tērpu dizaineri, pagaidām nav skaidrības, vai viņa pievienosies savām kolēģēm.

"Varbūt, ka viņa mums pievienosies dažos šovos. Labāk, lai viņa tā arī dara!" intervijā piebildusi patīkami satrauktā Brauna.

Izdevums "The Sun" ziņo, ka "Spice Girls" nākamgad sniegs 13 koncertus, no kuriem trīs notiks leģendārajā Vemblija stadionā. Grupas dalībniecēm pietuvināts avots tabloīdam atklājis, ka visi līgumi jau esot parakstīti un tagad tikai atliekot gaidīt, kad tiks izplatīts oficiāls paziņojums par grupas atkalapvienošanās koncerttūri.

Grupa "Spice Girls" tika nodibināta 1994. gadā, un tās oriģinālsastāvā bija piecas dziedātājs – jau iepriekš minētās Melānija Brauna un Viktorija Bekhema (tolaik – Adamsa), kā arī Džerija Halivela, Emma Bantone un Melānija Čisholma. Viena no deviņdesmito gadu slavenākajām popgrupām izjuka gadsimtu mijā.

2007. gadā grupas dalībnieces atkalapvienojās savu lielāko hitu koncerttūrei, bet 2012. gadā meitenes atkal sanāca kopā, lai uzstātos Londonas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!