Foto: Toms Norde
Nesen tapa zināms, ka raidījuma "Degpungtā" ilggadējā vadītāja Ieva Brante nolēmusi pieņemt jaunus izaicinājumus. Šoruden viņas vietā līdzās žurnālistam Kristapam Rūķītim stājusies jauna vadītāja – šarmantā Diāna Eisaka, kura savulaik raidījumā strādāja par reportieri.

Diāna TV ekrānos kanālā LNT uzmirdzēs piektdienas, 14. septembra vakarā, "Delfi Izklaidi" informē "All Media Baltics" Latvijā komunikācijas pārstāve Alise Mališko.

Diāna ir studējusi Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē par žurnālisti, vairākus gadus strādājusi izklaidējoši analītiskajā preses izdevumā "Sestdiena" un divus gadus pavadījusi "Degpunktā" reportieres amatā.

Diāna atzīst, ka izvēle kļūt par "Degpunktā" vadītāju neesot bijis mērķtiecīgs lēmums, jo pirms pavisam neilga laika viņa ir kļuvusi par mammu un apgūst jaunā vecāka lomu bērna kopšanas atvaļinājumā.

"Izvēle pieņemt šo izaicinājumu nāca ļoti dabiski, man patika "Degpunktā" darba vide, man patika kolēģi, kādēļ gan to neturpināt jaunā līmenī? Turklāt mūsu ģimenē valda uzskats, ka mamma un tētis ir līdzvērtīgi, tādēļ es ne mirkli nešaubījos tieši par šādu karjeras ceļa attīstību," stāsta Diāna.

Kā atzīst jaunā raidījuma vadītāja, darbs "Degpunktā" savā ziņā ir kā misija, kuras mērķis ir atvērt sabiedrības acis un informēt par to, kas notiek mums apkārt.

"Svarīgi ir neizlikties, ka dzīvojam paralēlā pasaulē, kur viss ir saulaini un rožaini. Ja par to netiek runāts, tas nenozīmē, ka šādas lietas nenotiek. Tādēļ mēs runājam un aicinām nebūt vienaldzīgiem, informēt mūs, iesaistīties pašiem un iesaistīt apkārtējos," tā Diāna.

Ikdiena "Degpunktā" vienmēr ir bijusi ļoti saspringta un intensīva, tādēļ brīvo laiku Diāna velta aktīvai atpūtai, apceļojot tuvākas un tālākas Latvijas āres. Savukārt labu fizisko formu viņai palīdz uzturēt augstās intensitātes "CrossFit" treniņi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!