Foto: Vida Press
Ārzemju mediji ar lielu interesi seko līdzi Izklaides kanāla "E!" šova "Total Divas" zvaigznei Lanai, īstajā vārdā Katrīna Džoja Perija, kura lielāko daļu savas bērnības pavadījusi Latvijā. Šonedēļ ievērību izpelnījušies jauni paparaci foto, kas uzņemti Ņujorkā.

Lana jau vairākas sezonas filmējas šovā "Total Divas", kurā piedalās daiļā dzimuma reslinga zvaigznes, un pievilcīgās cīkstones vārds pēc parādīšanās TV ekrānos visai bieži nonāk arī ārzemju tabloīdu redzeslokā.

Šonedēļ Lanas ikdienas gaitas Ņujorkā cītīgi iemūžinājis kāds paparaci, kura guvums iemantojis lielu mediju ievērību un publicēts daudzos slavenību dzīvi atspoguļojošajos izdevumos.

Jau vēstīts, ka ringa cīkstone ir dzimusi Floridā. Viņas vecāki ir portugāļu un venecuēliešu izcelsmes. Kad Katrīna bija pavisam maziņa, viņas ģimene pārcēlās dzīvot uz Latviju, kur meitenes tēvs darbojās kā kristiešu misionārs.

Meitene Latvijā nodzīvoja gandrīz līdz pilngadības sasniegšanai. 17 gadu vecumā viņa atgriezās atpakaļ ASV, kur izmēģināja spēkus kā dejotāja, modele un pat aktrise, līdz 2016. gadā pieņēma skatuves vārdu Lana, kļuva par cīkstoni un pievienojās "World Wrestling Entertainment" (WWE) kompānijai.

Pusaudzes gados dzīvojot Latvijā, Katrīna, tāpat kā viņas mamma, aizrāvusies ar baletu un pat apmeklējusi nodarbības Rīgas Horeogrāfijas skolā, bet 14 gadu vecumā pievienojusies Latvijas Nacionālajam baletam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!