Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 13. septembra, vakarā pie LNT skatītājiem atgriezās viens no visu laiku populārākajiem un iemīļotākajiem televīzijas šoviem "Lauku sēta", kura piektajā sezonā spēkiem mērosies pieci puiši un piecas meitenes. Jau pirmais raidījums skaidri lika noprast, ka dažādu kaislību turpmāko nedēļu garumā netrūks.

Pirmajā raidījumā notika iepazīšanās ar visiem dalībniekiem un saimniekiem Valdi un Ilzi, kuri pie sevis Alūksnes novada Māriņkalna "Jaunozolos" šajā sezonā apņēmušies uzņemt desmit čaklus un ne tik čaklus strādnieciņus.

Jau pirmajā raidījumā brašuļi ķērās pie dažādiem darbiņiem – uzbūvēja dušu, sadalīja pienākumus un iekārtoja sev guļvietas.

Šeit pamanījās izcelties dažādos pašmāju TV šovos jau agrāk iepazītā Aija Dembovska, kura iekārtoja sev guļvietu tieši blakus Rasmusam, lai bez liekas nogaidīšanas pirmo nakti "Lauku sētā" varētu aizvadīt ar viņu zem viena deķa.

Aija, iepazīstinot ar sevi, neslēpa, ka šeit ieradusies tikai vien iemesla dēļ – lai atrastu sev puisi. 21 gadu jaunā meitene atzina, ka, ja kāds iekritīs acīs un sirsniņā, viņš tikšot aplidots, kamēr sapīsies viņas sievišķīgajos tīklos, un pagaidām simpātijas viņai uzplaukušas pret Rasmusu.

Savukārt pārējie dalībnieki par Aiju vīpsnāja, sauca par augstprātīgu un ironiski dēvēja par topmodeli un pat prostitūtu. Vēlāk aprunāšana pārauga arī skarbā vārdu apmaiņā. Saimniecībā sākās laistīšanās ar ūdeņiem, un tieši Aija bija tā, kas pati pirmā saņēma ūdens šalti sejā.
Foto: Privātais arhīvs

Pārējos tas pamatīgi uzjautrināja, savukārt Aija kameras priekšā novilka slapjo krekliņu un sprinģoja apkārt krūšturī un šortos, kolēģus apsaukājot par idiotiem un solot, ka naktī atriebsies pāri darītājiem.

Aija, kura kļuva par pirmās sērijas pamanāmāko tēlu, prātoja, ka "Lauku sētā" šajā sezonā kašķu droši vien netrūks, jo jau pirmajā dienā notikusi saķeršanās, un viņa pat pieļāva, ka varētu būt gaidāms arī kautiņš. "Meitene jau mēģina izprovocēt," Aija komentēja kāda kolēģes izturēšanos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!