Foto: Publicitātes foto
Šopavasar plašā skandālā izvērtās AS "ABLV Bank" līdzīpašnieka, padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa un vīna ekspertes Santas Zāmueles (tagad – Bernāla) šķiršanās. Lai gan bijušie laulātie joprojām nav atrisinājuši biznesa darījumu nesaskaņas, abu privātās dzīves, šķiet, ir nokārtojušās.

Santa dažus mēnešus pēc šķiršanās no savulaik par bagātāko Latvijas vīrieti dēvētā Oļega Kalifornijā apprecējās ar vīna lietpratēju un uzņēmēju Deividu Alanu Bernālu. Savukārt Fiļs pēc laulības izjukšanas uzsāka attiecības ar par viņu krietni jaunāko bankas darbinieci Kristīni Jelinsku (abi attēlā).

Šonedēļ Fiļs ar savu jauno simpātiju izgājis sabiedrībā. Oļegs kopā ar mīļoto trešdien apmeklēja modes ekspertu Denisa Ševeļova un Gunas Leiškalnes-Rokk kopīgi sarakstītās grāmatas "Stils" prezentācijas pasākumu Mežaparkā.

Abi atstāja ļoti saskanīgu un elegantu iespaidu. Arī fotogrāfa klātbūtne pāri nemulsināja, un abi labprāt tapa iemūžināti kopīgā foto.

Atgādinām, ka arī Fiļa attiecības ar bankas darbinieci šopavasar apvija vairāki skandāli. Kristīne vēl bija precējusies, kad uzsāka dēku ar baņķieri, un viņas vīrs Kaspars, ar kuru sievietei ir viens kopīgs bērns, pašmāju presei atklāja, ka par attiecībām ar Oļegu sieva vīram paziņojusi ar īsziņas starpniecību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!