Foto: Vida Press
Par precētu vīru kļuvis seškārtējais olimpiskais čempions peldēšanā Raiens Lohte – viņš nelielā ceremonijā tuvāko draugu un radinieku lokā mijis gredzenus ar "Playboy" modeli Keilu Reju Rīdu.

Pāris sarakstījās jau šī gada sākumā, bet svētdien, 9 septembrī, sarīkota kāzu ceremonija Pālmspringsā, vēsta izdevums "People".

Sportistam un modelei ir 15 mēnešus vecs dēls Kaidens Zeins, un, kā izdevuma pastāstījis pats Lohte, viņi ar Kailu tik ilgi nogaidījuši līdz kāzu ceremonijai, jo vēlējušies, lai tajā piedalītos arī viņu atvase. Puisēns saviem vecākiem uz spilventiņa pasniedzis laulības gredzenus.

"Mēs vēlējāmies, lai Kaidens ir tādā vecumā, ka viņš var doties pie altāra. Mūsu vīzija bija, ka viņš būs gredzenu nesējs," atklājis Lohte.

Peldētājs pirms kāzām izjutis milzu satraukumu. "Mēs uz papīra jau bijām apprecējušies, bet pēdējās 20 dienas es biju nervozs. Mēs viens par otru visu jau zinām, tagad ir pienācis laiks svinēt," sacījis peldētājs.

View this post on Instagram

What a day. Surrounded with love. The Lochtes!!!❤️✨😊 thank you so much to every single one of you who made this day magical. Above and beyond! Extremely thankful and blessed to have the best team ever! #lochtedinlove Venue: @morrowranchlaquinta Planners: @purelavishevents Photo: @chardphoto Video: @lunabayfilms Dress: @galialahav Florals/Bar/design : @bottlesandblooms DJ: @elevatedpulse Jewelry: @tacoriofficial Suits: @giorgio_verdi Makeup: @tammyphammakeup Hair: @hairwith_amanda Bridesmaids dresses: @watters Bridesmaids jewelry: @shopcdahl Catering: @grandfandb Cake: @cakestudiola Lounges: @oaktreeweddingrentals Signage: @pirouettepapercompany Laser cuts: @printedyou Bridesmaids gifts: @showmeyourmumu Groomsmen gifts: @laceandscotch

A post shared by KAYLA RAE LOCHTE (@kaylaraereid) on Sep 10, 2018 at 8:11am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!