Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Londonā savu trešo dēliņu pasaulē laidusi šovā "Saimnieks meklē sievu" iepazītā Magone Burka, kura pērn oktobrī Anglijā apprecējās ar lietuvieti Žananu Šutovu.

Puisēns piedzimis 9. septembrī, kad Latvijā tika atzīmēta Tēvu diena, un pāris savai pirmajai kopīgajai atvasei devis ļoti neparastu vārdu – Fēnikss, vēsta portāls "Skaties".

Fēnikss ir Magones trešais dēls. Atgādinām, ka viņai no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli. Ar pirmdzimtā Roberta tēti attiecības pajuka. Savukārt otrais dēls Raimonds Saulgaitis tika ieņemts šovā "Saimnieks meklē sievu".

Arī ar Raimonda tēvu, guļbūvju celtnieku Venti Vītolu saskanīgu savienību Magonei neizdevās nodibināt, un abu attiecības izvērtās par publisku netīrās veļas mazgāšanu, kas vilkās vairāku gadu garumā

Tiesiskā ceļā ieguvusi atsevišķu aizgādību pār savu un Venta dēlu Raimondu Saulgaiti, Magone pirms dažiem gadiem pameta Latviju un pārcēlās uz Angliju, un tur viņa sastapa savu jauno mīlestību vārdā Žanas. Aizvadītā gada 20. oktobrī abi apprecējās. Jāatzīmē, ka arī Magones vīram no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!