Foto: Vida Press
Piektdien, 7. septembrī, 26 gadu vecumā miris amerikāņu reperis Maks Millers, īstajā vārdā Malkolms Džeimss Makormiks. Plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka viņa nāvi izraisījusi narkotiku pārdozēšana.

Policija izdevumam "People" apstiprinājusi, ka Millers piektdien atrasts miris savā Losandželosas miteklī. Avoti, kuri vēlējušies saglabāt anonimitāti, medijiem pastāstījuši, ka Millera dzīvību izdzēsusi narkotiku pārdozēšana

"Malkolms Makormiks, faniem pazīstams kā Maks Millers, traģiski miris 26 gadu vecumā. Viņš bija spoža gaisma savai ģimenei, draugiem un faniem. Paldies par jūsu lūgšanām. Lūdzu, cieniet mūsu tiesības uz privātumu. Šobrīd sīkākas detaļas, kas skar viņa nāves apstākļus, neatklāsim," vēstījusi repera ģimene medijiem izplatītā paziņojumā.

Millera karjera aizsākās 2010. gadā, kad viņš parakstīja līgumu ar Pitsburgas ierakstu kompāniju "Rostum Records". Gadu vēlāk iznāca viņa debijas albums "Blue Slide Park". Viņš tika dēvēts par vienu no daudzsološākajiem jaunajiem amerikāņu reperiem.

Pastiprinātu ievērību reperis izpelnījās 2016. gadā, kad uzsāka attiecības ar amerikāņu popzvaigzni Arianu Grandi. Šopavasar tapa zināms, ka pāris ir izšķīries.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!