Foto: Vida Press

Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana izdevuma "People" veidotajā apkopojumā šonedēļ tika atzīta par vienu no vislabāk ģērbtajām slavenībām pasaulē, un viņa pārliecinoši turpina attaisnot uz sevi liktās cerības.

Ceturtdienas, 6. septembra, vakarā hercogiene kopā ar vīru Londonā apmeklējusi izsmalcinātu labdarības koncertu, kas bija veltīts Pirmā pasaules kara beigu simtgadei, un viņa atkal priecējusi ar eleganci.

Kā vēsta britu mediji, hercogiene šim īpašajam notikumam bija izraudzījusies dizainera Džeisona Vu darinātu zilu kokteiļkleitu, kas pasvītroja viņas sievišķību.

Vienkāršo, bet tajā pašā laikā arī eleganto kleitu Megana bija papildinājusi ar zilām augstpapēžu kurpēm un izsmalcinātu "Dior" klačsomiņu.

Īpaši atzinīgus vārdus stila kritiķi veltījuši hercogienes zīdainajām lokām, kas raisījušas asociācijas ar piecdesmito gadu Holivudas dīvas tēlu. Savukārt tie, kuriem labpatīk piekasīties pie katra sīkuma, piefiksējuši, ka Megana atkal nebija uzvilkusi zeķubikses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!