Foto: Vida Press

ASV atklātā tenisa čempionāta jeb "US Open" pusfinālā šonakt spēkiem mērojās Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova un amerikāniete Serēna Viljamsa, un šo maču vērot klātienē bija sanākuši daudzi slaveni un pasaules šovbiznesa aprindās zināmi ļaudis.

Jau vēstīts, ka Sevastova nespēja turēt līdzi Viljamsas meistarklasei un ar rezultātu 3-6, 0-6 zaudēja savai pretiniecei. Šī abām tenisistēm bija pirmā savstarpējā spēle. Sevastova par pusfināla sasniegšanu nopelnīja 780 WTA ranga punktus, kas viņai ļaus uzlabot pozīcijas rangā. Tāpat par dalību vienspēlēs viņa nopelnīja 925 000 ASV dolāru.

Maču klātienē baudīja daudzas slavenības. Atbalstīt savu sievu pusfinālā bija ieradies Viljamsas vīrs, vietnes "Reddit" līdzdibinātājs un sportistes pērn rudenī dzimušās meitiņas tēvs Aleksiss Ohanians.

Tāpat arī viesu vidū bija žurnāla "Vogue" ilggadējā galvenā redaktore Anna Vintūra, kura uz spēli līdzi bija paņēmusi arī klēpja sunīti.

Fotogrāfi tribīnēs piefiksējuši arī nopelniem bagāto amerikāņu modeli Kārliju Klosu, kura spēli baudīja kopā ar mīļoto vīrieti.

Maču klātienē baudīja arī amerikāņu kinorežisors Spaiks Lī, aktieris Zaharijs Levi un seriāla "Orange is the New Black" zvaigzne Ūzo Aduba.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!