Foto: Twitter.com/IvankaTrump

Amerikāņu televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana šonedēļ atkal viesojusies Baltajā namā, lai ar vairākām amatpersonām apspriestu cietumu reformu un jautājumus par ieslodzīto apžēlošanu. Sapulcē piedalījusies arī ASV prezidenta Donalda Trampa meita Ivanka Trampa.

Atgādinām, ka šopavasar Kardašjana Baltā nama Ovālajā kabinetā tikās ar prezidentu Trampu, lai apspriestu Alises Mērijas Džonsones, kurai bija piespriests mūža ieslodzījums par narkotiku izplatīšanu, atbrīvošanu. Sieviete cietumā bija pavadījusi jau vairāk nekā 20 gadu, bet federālā sistēma nepieļauj, ka cilvēks, kurš notiesāts uz mūžu, var lūgt apžēlošanu. Nedēļu pēc realitātes šovu zvaigznes tikšanās ar prezidentu tika pieņemts lēmums Džonsoni apžēlot.

Kardašjana piedzīvoja triumfu – viņai bija izdevies mainīt Džonsones likteni. Tabloīdu zvaigzne apņēmusies neapstāties pie sasniegtā un turpināt virzīt pārmaiņas, tādēļ šonedēļ viņa atkal apmeklējusi Balto namu, kur dalījusies ar padomiem.

Baltā nama preses dienests trešdien, 5. septembrī, izplatīja paziņojumu, ka "administrācijas darbinieki šodien Baltajā namā rīkos sēdi par apžēlošanas procesu". Tāpat arī paziņojumā bija norādīts, ka diskusija būs vērsta uz to, kā uzlabot ieslodzīto apžēlošanas kārtību, lai katra lieta tiktu pārskatīta taisnīgi, vēsta raidsabiedrība CNN.

Trešdien notikušajā apspriedē piedalījusies arī Kardašjana, kura "Twitter" tīklā vēstījusi, ka Alises Mērijas Džonsones apžēlošana viņu iedvesmojusi palīdzēt arī citiem ieslodzītajiem, kuriem piespriests mūža ieslodzījums par noziegumiem, kas nav saistīti ar vardarbību.

Arī prezidenta meita Ivanka "Twitter" tīklā atskaitījusies par apspriedi, publicējot foto, kurā tapusi iemūžināta ar Kardašjanu un citiem sēdes apmeklētājiem, un nav slēpusi sajūsmu par to, ka aizvadīta lieliska sanāksme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!