Foto: AP/Scanpix/LETA

ASV prezidenta Donalda Trampa laulātā draudzene Melānija Trampa ne vienu reizi vien izpelnījusies stila kritiķu komplimentus par savu gaumes izjūtu, un netrūkst arī tādus, kas viņu uzskata par modes ikonu. Tiesa, kļūdās arī labākās, un ASV pirmās lēdijas klupšanas akmens nereti bijusi nepiemērotu apavu izvēle.

Pirmdienas pievakarē Melānija piedalījusies svinīgā ceremonijā Baltā nama dienvidu pusē. Viņa kopā ar bijušā ASV prezidenta Džeimsa Monro mazdēlu piektajā paaudzē un bijušā prezidenta Dvaita Eizenhauera mazmeitu iestādījusi ozoliņu, vēsta "The Washington Post".

Melānija uz koka stādīšanas ceremoniju bija saposusies rozā bezpiedurkņu blūzītē un izsmalcinātos brunčos ar ziedu motīva apdruku. Ļaužu skatienus preses fotogrāfu uzņemtajos kadros piesaistījis ne tikai pirmās lēdijas izvēlētais apģērbs, bet jo īpaši – apavi.

Trampa laulātā draudzene daudzkārt apliecinājusi, ka lieliski prot izmantot augstpapēžu kurpes, lai izceltu savu slaido augumu, tomēr šoreiz viņas apavu izvēle izraisījusi lielu neizpratni.

Ļaudis sociālajos tīklos un komentāros ārvalstu medijos pirmās lēdijas apavu izvēli kritizējuši un pat izsmējuši, norādot, ka šādam pasākumam piemērotāki būtu bijuši gumijas zābaki vai kedas. Daudzi arī bijuši neizpratnē, kā pirmā lēdija spējusi tikt galā ar smailo kurpju papēdīšu grimšanu zemē.

Daži aizstāvji gan steiguši norādīt, ka Melānija esot lēdija un lēdijām jābūt elegantām jebkādos apstākļos.

Kas interesanti, šī nav pirmā reize, kad Trampa laulātā draudzene koku stādīšanā ieradusies augstpapēžu apavos. Tiesa, iepriekš, kad tas notika, viņa pati pie lāpstas neķērās – toreiz melno darbu izdarīja pats prezidents, kamēr viņa sieva procesā noraudzījās no malas.

Atgādinām, ka arī pērn vasarā Melānija izpelnījās nievas augstpapēžu kurpju dēļ. Toreiz, kopā ar vīru dodoties uz vētras "Hārvijs" izraisīto plūdu skarto teritoriju Teksasā, Melānija bija apāvusi laiviņas uz smaila papēža.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!