Foto: LETA/Vida Press/DELFI
Šajā nedēļā dedzīgi apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz dažiem no aprunātākajiem tematiem.

Izjukusi Krasko laulība ar par viņu 60 gadus jaunāko sievu

Foto: Vida Press

Rudenī pirms trim gadiem par īstu sensāciju Krievijā un arī tālu aiz tās robežām kļuva tolaik 84 gadus vecā aktiera Ivana Krasko laulības ar tobrīd vien 24 gadus veco Natāliju Ševelu. Nelabvēļi šai savienībai jau toreiz paredzēja drīzu galu, un tagad apstiprinājies – pāris vairs nedzīvo kā precēts vīrs un sieva.

Lasīt vairāk

Foto: Kā Latvijas slavenības līksmoja 'Prāta vētras' koncerta VIP ballītē

Foto: Artūrs Budahs/Ilmārs Znotiņš

Aizvadītās nedēļas izskaņā notikušais "Prāta vētras" koncerts Mežaparka Lielajā estrādē plašā kuplā pulcēja arī sabiedrībā zināmus ļaudis. "Skārda bungu tūres" noslēgumu īpaši smalkā atmosfērā izbaudīja mūziķi, aktieri, politiķi un citi publisku sfēru darboņi.

Lasīt vairāk

Santa Pīlēna laidusi pasaulē ceturto bērniņu

Foto: Privātais arhīvs

Skaistus jaunumus pavēstījuši bērnu modes blogere Santa Pīlēna un viņas laulātais draugs, arhitekts Mārtiņš Pīlēns – viņu ģimenē šonedēļ pasaulē nākusi meitiņa, kurai dots vārds Ģertrūde.

Lasīt vairāk

Žurnāliste Ieva Brante pamet raidījumu 'Degpunktā'

Foto: instagram.com/ieva_brante/

LNT raidījuma "Degpunktā" ilggadējā "seja" Ieva Brante nesen pieņēmusi lēmumu savā dzīvē ieviest lielas pārmaiņas – tapis zināms, ka viņa no septembra vairs nevadīs pārraidi.

Lasīt vairāk

Par pašmāju sensāciju kļūst kāzu foto salmu ruļļu laukā

Foto: Mārcis Birste/Miks Šēls

Viena no skaistākajām mūža dienām – kāzas – mūsdienās nav iedomājamas bez profesionāla fotogrāfa, un nereti jaunais pāris top iemūžināts īstos mākslas darbos, kas teju vai liek aizsisties elpai.

Lasīt vairāk

Privāti kadri: Kristīna Orbakaite ar ģimeni atpūšas Latvijā

Foto: Privātais arhīvs

Augusta sākumā Jūrmalā atpūsties ieradās Krievijas humorists Maksims Galkins ar ģimeni, un šīs vasaras izskaņā Latvijā viesojas arī viņa laulātās draudzenes Allas Pugačovas meita Kristīna Orbakaite.

Lasīt vairāk

Foto: Alla Pugačova koncertā Jūrmalā izrāda slaidās kājas

Foto: Privātais arhīvs

Pirmdienas, 20. augusta, vakarā Dzintaru koncertzālē uzstājās ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda, un viņas koncerta viesu vidū bija arī divi ļoti īpaši ļaudis – par vienu no Krievijas šovbiznesa apspriestākajiem un slavenākajiem pāriem dēvētie humorists Maksims Galkins un estrādes dīva Alla Pugačova.

Lasīt vairāk

Foto: Prominences pulcējas Solvitas Āboltiņas grāmatas prezentācijā

Foto: LETA

Otrdienas, 22. augusta, pēcpusdienā Dailes teātra foajē tika prezentēta politiķes, topošās Latvijas vēstnieces Itālijā Solvitas Āboltiņas grāmata "Varēt". Sveikt viņu šajā īpašajā notikumā pulcējās daudzi bijušie un esošie politiķi, kā arī citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Lasīt vairāk

Seksa skandāls: jauni pierādījumi #MeToo aktīvistes sakaram ar nepilngadīgo

Foto: Vida Press

Pēdējās dienās plašu rezonansi izraisījusi vēsts, ka itāļu aktrise un režisore, viena no kustības #MeToo aktīvistēm Asja Ardžento pirms aptuveni pieciem gadiem seksuāli izmantojusi tolaik nepilngadīgo aktieri un mūziķi Džimiju Benetu un vēlāk viņam par klusēšanu samaksājusi 380 tūkstošus ASV dolāru. Lai gan sieviete apsūdzības noliegusi, gaismā celti jauni pierādījumi, kas liek apšaubīt viņas vārdu patiesumu.

Lasīt vairāk

Foto: Ar omulīgu ballīti tiek atklāta jaunā rudens TV sezona

Foto: DELFI

Trešdien, 22. augustā, ar mājīgu ballīti modernajā koptelpas ofisā "Double 9" mediju grupa "All Media Baltics" atklāja savu televīzijas kanālu jauno rudens sezonu, kurā skatītājiem tiek solīti daudzi spilgti, izzinoši un arī izklaidējoši projekti.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!