Foto: Privātais arhīvs

Pirmdienas, 20. augusta, vakarā Dzintaru koncertzālē uzstājās ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda, un viņas koncerta viesu vidū bija arī divi ļoti īpaši ļaudis – par vienu no Krievijas šovbiznesa apspriestākajiem un slavenākajiem pāriem dēvētie humorists Maksims Galkins un estrādes dīva Alla Pugačova.

Pāris, kā zināms, vasaras pirmos mēnešus pavadīja Itālijā, bet augusta sākumā Galkins, Pugačova un viņu abi bērniņi Garijs un Ļiza ieradās paciemoties Jūrmalā, kur uzturas joprojām.

Pirmdienas vakarā pāris bija devies uz Dzintaru koncertzāli izbaudīt Lobodas uzstāšanos un pēcāk pie efektīgās dziedātājas arī paviesojies grimētavā, kur tapusi kopbilde.

"Viņa ienāk grimētavā, un tu aizmirsti par visu, kas notiek apkārt. Gribas baudīt viņas gudrību, uzlādēties ar viņas varu, spēku un enerģiju. Sieviete – leģenda – Alla Borisovna Pugačova. Paldies, ka šo vakaru pavadījāt ar mums. Es jūs ļoti mīlu, Alla un Maksim," savā "Instagram" foto blogā vēstījusi Loboda.

Fotogrāfija, kurā iemūžinātas abas dziedātājas, izpelnījusies lielu ļaužu ievērību, un lauvas tiesa uzmanības tikusi Pugačovai, kura bija ģērbusies īsos šortos un zeķzābakos.

Par Allas jauneklīgo izskatu, modīgo stilu un slaidajām kājām komentāros izskanējis ne viens vien kompliments.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!