Foto: Publicitātes foto

Uzņēmēja, skaistumkopšanas salona "BBBinnija" īpašniece Binnija Ārberga nesen atkal atgriezusies televīzijas apritē. Tiesa, šoreiz gan viņa nebūs redzama zilajos ekrānos, bet gan darbosies aizkadrā.

Binnija ir kļuvusi par kanāla "360TV" populārā seriāla "Saldais pārītis" stila komandas vadītāju. Viņas uzdevums ir pienācīgi sapost aktierus.

"Katram aktierim veidojam vizuālo tēlu – apģērbjot, grimējot un taisot frizūras. Kino ir ļoti specifiska lieta, tas nav apģērbt cilvēku, dodoties uz pasākumu, vai raidījuma vadītāju," izdevumam "Vakara Ziņas" pastāstījusi Binnija.

Savukārt, stāstot par to, kas viņu pamudinājis pieņemt izaicinājumu atkal strādāt televīzijā, Binnija norādījusi, ka ļoti uzticoties cilvēkiem, kuri viņu uzaicinājuši.

"Seriāla režisors Jurģis Tūbelis, kurš pirms astoņiem gadiem veidoja savu pirmo filmu "Pasažieris", man toreiz piedāvāja lomu. Savukārt šā projekta producents Guntis Kivms toreiz ar mani kopā bija filmējies, tātad es šos cilvēkus pazīstu jau ļoti ilgu laiku. Viņi šoreiz ir izvēlējušies mani un uzticējušies.

Manā skatījumā jebkurā savienībā ir svarīgi, lai cilvēki viens otram var uzticēties. Tas, ka man uzticas tādas megazvaigznes kā Sandra un Artūrs, man ir kā medusmaize," tā Binnija.

Atgādinām, ka raidījuma vadītājas ampluā Binnija pirms pāris gadiem debitēja šovā "Precamies!?!". Pēc divām sezonām šova darbība tika pārtraukta. Vēlāk viņa pievienojās kanāla LNT brīvdienu rītu raidījuma "LNT Brokastis" komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!