Foto: Privātais arhīvs

Augusta sākumā Jūrmalā atpūsties ieradās Krievijas humorists Maksims Galkins ar ģimeni, un šīs vasaras izskaņā Latvijā viesojas arī viņa laulātās draudzenes Allas Pugačovas meita Kristīna Orbakaite.

Arī Orbakaite kopā ar ģimeni – vīru Mihailu Zemcovu, abu kopīgo meitu Klaudiju, kā arī dēlu Deniju no dziedātājas iepriekšējām attiecībām ar biznesmeni Ruslanu Baisarovu – apmetusies uz dzīvi Jūrmalā. Nelielu ieskatu viņu gaitās iespējams gūt, pateicoties sociālajiem tīkliem.

Dziedātāja ar ģimeni ne tikai uzturas Jūrmalā, bet arī labprāt dodas tuvākos un tālākos izbraucienos uz citām pilsētām.

Kā liecina Pugačovas vecākās meitas "Instagram" foto blogā publiskoti kadri, aizvadītās nedēļas izskaņā viņa atpūtusies pie Ķīšezera un kopā ar tuviniekiem spēlējusi golfu.

Brīvdienās, kad Rīgā tika svinēti pilsētas svētki, Orbakaite ar ģimeni pastaigājusies pa Vecrīgu un izbaudījusi daudzos svētku pasākumus. Piedzīvojumus Latvijas galvaspilsētā viņa dokumentējusi "Instagram" īsajos video stāstos, kas, kā zināms, izdzēšas pēc 24 stundām.

Savukārt Jūrmalā Orbakaite, viņas vīrs un bērni ļāvušies īpaši nebēdnīgām izpriecām. Ģimeni pastaigas laikā pārsteidzis stiprs lietus, no kura patvērums rasts zem koka. Vēlāk gan Kristīna un viņas mīļie no lietusgāzēm nolēmuši vairs neslēpties un raitā skrējienā jozuši mājup.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!