Foto: Publicitātes foto

Viens no populārā TV seriāla "Viņas melo labāk" kaislīgākajiem pāriem ir Marta (Evija Skulte) un Māris (Andris Bulis). Viņi abi kopā piedzīvojuši gana daudz, attiecībās bijuši gan kāpumi, gan kritumi, bet tagad vīd cerība, ka abi beidzot iestūrēs laulības ostā.

Māris jau vairākkārt lūdzis Martu ar viņu precēties, bet daudz pieredzējusī sieviete līdz šim bijusi piesardzīga. Arī mīļotā vīrieša romantikas trūkums viņai nav gājis pie sirds. Tiesa, kā jau daudzas daiļā dzimuma pārstāves, arī Skultes atveidotā Marta dziļi sirdī sapņo par kāzām un baltu kleitu.

Abi karstasinīgie mīlnieki ne reizi vien pierādījuši, ka neviens solījums nav akmenī cirsts, un pagaidām vēl pāragri ir saukt "Rūgts!", tomēr piemērīt kāzu kleitas un izdzīvot sapni par lielo dienu neviens nevar liegt.

Evijas Skultes atveidotās varones sapošana un dažādu līgavas tēlu izmēģināšana notikusi sadarbībā ar kāzu mediju "Līgavām". Tāpat arī Marta pielaikojusi greznas matu spalvu rotas, kuras darinājusi Evita Vilde, kā arī "With Lace" un Arta Kiršteina darinātas greznumlietas.

Piedāvājam ielūkoties fotosesijā, kurā Skulte nesen pozēja vairākos kāzu tērpos no kleitu dizaina studijas "Amelia", kā arī dizaineres Zanes Zaharovas darinājumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!