Foto: Privātais arhīvs

Populārā Krievijas dažādu TV raidījumu un pasākumu vadītāja Ksenija Sobčaka nekad nav kautrējusies publiski izrādīt savu privāto dzīvi, un nereti viņa ļauj ielūkoties arī tādos brīžos, ko vairums ļaužu tomēr svešiem skatieniem neatklāj. Šī iemesla dēļ viņa izpelnījusies ne tikai atbalstītājus, bet arī plašu nelabvēļu pulciņu, kas to tik vien gaida, kad Sobčaka dos kārtējo iemeslu viņu nosodīt.

Šonedēļ plašu rezonansi izraisījis Sobčakas "Instagram" foto blogā publicēts video, kurā viņa kunga prātā danco uz jahtas. Ksenija pati arī godīgi atzinusies, ka uz jestrām dejām viņu pamudinājis alkohols.

"Alkohols ir ļoti biedējošs, bet es jau neesmu nekāda zaķpastala! Dejas sponsors – baltvīns," videoklipa aprakstā vēstījusi Sobčaka.

Vēlāk sekojusi arī fotogrāfiju virkne, kurā Sobčaka, ģērbusies peldkostīmā, iemūžināta uz jahtas kāpnēm garšļaukus.

Viņas aušošanās reibumā izpelnījusies lielu nosodījumu un sašutuma pilnus komentārus. Ne viens vien pie Sobčakas publicētajiem kadriem kauninājis viņu un prātojis, ka šāda uzvedība sievietei un maza bērniņa mammai nepiedienot.

Tāpat arī daudzi sprieduši, ka alkohols saprātīgās devās nav nekas nosodāms, tomēr publiski visai pasaulei izrādīt savus piedzīvojumus reibumā gan neesot prātīgi. Savukārt pati Sobčaka par nelabvēļu pārmetumiem nav izrādījusi ne mazāko interesi.

Kā liecina Sobčakas gaitas virtuālajā vidē, viņa kopā ar vīru Maksimu Vitorganu un abu kopīgo dēliņu Platonu, kuram šoruden apritēs divi gadiņi, bauda atvaļinājumu Vidusjūras reģionā.

View this post on Instagram

«-Виталик,ну ответь мне,разве я плохая мать? -Мам, Я-Платон»

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on Aug 12, 2018 at 3:32am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!