Foto: DELFI

Daudzi noteikti piekritīs, ka vasaras burziņi Jūrmalā savulaik bija krāšņāki, pompozāki un ievērojami grandiozāki. Daži tur notikušie pasākumi bijuši tik iespaidīgi, ka atmiņā palikuši vēl šodien, un viens no tādiem bija miljonu mantinieces un dīdžejmeitenes Parisas Hiltones diskotēka pirms pieciem gadiem.

2013. gada augusta pirmajā nedēļā Jūrmalā uz apvienības "Comedy Club" jubilejas dzīrēm bija sabraukuši Krievijas labākie komiķi un šovbiznesa jomas pārstāvji. Savukārt starp viesiem varēja sastapt ne tikai kaimiņzemes slavenos un bagātos, bet arī pašmāju sabiedrības krējumu.

Viena no jubilejas svinību gaidītākajām viešņām bija Parisa Hiltone, kura, lai gan Latvijā uzturējās tikai aptuveni 12 stundas, paguva gan uzpucēties un saposties, gan žilbināt uz sarkanā paklāja, gan gozēties uz skatuves Dzintaru koncertzālē un beigās vēl arī uzspēlēja diskotēku.

Miljonu mantinieces diskotēka notika ekskluzīvajā atpūtas kompleksā "Havana Lounge", un, lai gan tolaik ļaudis vēl nebija apsēsti ar katra sava soļa iemūžināšanu "Instagram" vai "Facebook", pašmāju sociālo tīklu vidi pāršalca sajūsmas vētra.

Visi, kam nebija slinkums, taisīja selfijus ar Hiltoni, kura fonā redzama pie dīdžeja pults. Savukārt par Latvijas galveno blondīni savulaik dēvētajai uzņēmējai Marikai Ģedertei ar slaveno ballīšu karalieni izdevās ne tikai kopā nofotografēties, bet pat pārmīt dažus vārdus.

"Man patīk skatīties, kā pūlis dejo pie manis liktās mūzikas un izklaidējas. Es mīlu tevi, Latvija. Paldies par jautro nakti," pēc diskotēkas vēstīja Hiltone, kurai, taisnības labad gan jāsaka, diezin vai vēl šodien atmiņā palikusi viesošanās Jūrmalā.

Hiltonei tās, iespējams, bija kārtējās 12 darba stundas līdz šim nedzirdētā zemē. Savukārt latviešiem tā joprojām ir viena no pēdējās piecgades spilgtākajām un apspriestākajām ballītēm, tādēļ "Delfi Izklaide" saviem lasītājiem piedāvā nedaudz pasildīties pie atmiņu ugunskura, aplūkojot leģendārās diskotēkas fotogaleriju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!