Foto: Privātais arhīvs

Jūlija izskaņā vien pāris mēnešus pēc šķiršanās no AS "ABLV" līdzīpašnieka un padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa par precētu sievu atkal kļuva uzņēmēja un vīnzine Santa Zāmuele. Pēc kāzām viņa sociālajos tīklos cītīgi sākusi dokumentēt savu dzīvi ASV kopā ar jauno vīru.

Jau vēstīts, ka Santa apprecējās ar amerikāņu biznesmeni un vīna festivālu rīkotāju Deividu Alanu Bernālu II. Kāzas notika Klusā okeāna krastā Kalifornijā, un pāra īpašajā dienā ar viņiem kopā bija tuvākie draugi un ģimene. Jaunā sieva pēc precībām pieņēmusi vīra uzvārdu.

Būdama laulībā ar Fiļu, Santa aktīvi rosījās "Instagram" tīklā un dokumentēja savas gaidas, sniedzot ieskatu tuvu un tālu zemju ceļojumos, vīna un šampanieša degustācijās un citos īpašos dzīves brīžos.

Tiesa, laikā, kad tika šķirta viņas un Oļega laulība, Santa sociālajos tīklos atskaitījās arvien retāk, bet pēc precībām ar Deividu sieviete burtiski uzplaukusi un atkal sarosījusies.

Santa pēdējās nedēļās savus sekotājus atkal priecē ar privātās dzīves ainiņām, tostarp arī kāzu fotogrāfijām.

Savukārt šonedēļ viņa padalījusies ar melnbaltu momentuzņēmumu, kurā tapusi iemūžināta kopā ar Deividu. "Vissvarīgākā ir tā viena seja, kura tiek meklēta ļaužu pilnā istabā," bildes aprakstā vēstījusi Santa.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!