Foto: Privātais arhīvs
Lai gan daudzi pieturas pie pārliecības, ka sociālajos tīklos izrādīt savus bērnus ir nepieņemami, netrūkst arī tādu, kuru viedoklis ir pilnīgi pretējs. Turklāt maldīgs ir priekšstats, ka savu atvašu izrādīšana ir tikai māmiņu padarīšana – ar pēcnācējiem publiski lepojas arī tēvi, kuru vidū netrūkst sabiedrībā zināmu vīriešu.

Tā, piemēram, bokseris Mairis Briedis var lepoties ar kuplu bērnu pulciņu. Ar sievu Jūliju viņam ir trīs dēli, no kuriem jaunākais piedzima aizvadītā gada izskaņā.

Savukārt no iepriekšējām attiecībām sportistam ir pusaudžu dvīņu puikas Ričards Daniels un Deivids Kristaps, kuri Lielbritānijā dzīvo kopā ar mammu.

Abi zēni šovasar ieradušies dzimtenē apciemot tēti, un Briedis "Instagram" tīklā padalījies ar skaistu foto, kurā tapis iemūžināts kopā ar abiem vecākajiem dēliem.

Savukārt pērn novembrī par tēvu kļuva Renārs Zeltiņš. Viņa sieva Ieva laida pasaulē meitiņu, kurai tika dots vārds Emma.

Mazulītes pirmajos dzīves mēnešos viņas tētis nelabprāt dalījās ar meitas bildēm, bet pēdējā laikā Renārs arvien biežāk sociālajos tīklos parāda, kā paaugusies viņa apburošā atvasīte.

Arī divkārtējais olimpiskais čempions BMX Māris Štrombergs, kurš Jāņu dienā kļuva par tēvu dēlam Rio Džeimsam, savu mantinieku jau vairākkārt parādījis faniem gan "Instagram" bildēs, gan īsajos video stāstiņos.

🧡

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on Aug 4, 2018 at 8:44am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!