Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Pērn rudenī par precētu vīru grasījās kļūt "Krievijas zelta balss" īpašnieks Nikolajs Baskovs – viņš posās kāzām ar TV zvaigzni Viktoriju Lopirevu. Tiesa, oktobrī paredzētās kāzas tika atceltas, un tagad tapis zināms – pāris pavisam pašķīries.

Jau vēstīts, ka Baskova un Lopirevas kāzas bija paredzētas 2017. gada 5. oktobrī Groznijas pilsētas svētku laikā. Par gaidāmo notikumu pasauli pirmais informēja Čečenijas Republikas prezidents Ramzans Kadirovs, kurš nekautrējās tās nodēvēt par simtgades kāzām.

Daudziem toreiz bija aizdomas, ka Baskova plānotās laulības ar TV zvaigzni ir mārketinga triks, lai piesaistītu sev preses uzmanību. Šaubas par šo romantisko attiecību īstumu pieauga, kad pāris publiski paziņoja, ka kāzas atceltas, jo 5. oktobris esot Baskova vectētiņa nāves diena un dziedātāja māte lūgusi izvēlēties citu dienu svinībām.

Baskova fani ar nepacietību gaidīja, kad tiks nolikts jauns kāzu datums, bet izskatās, ka šai savienībai tomēr nebūs lemts scenārijs ilgi un laimīgi līdz mūža galam. Jau labu laiku tika mēļots, ka pāris pašķīries, un tagad to netieši apstiprinājis arī pats Baskovs.

Lopireva nesen svinēja 35 gadu dzimšanas dienu. Savu jubileju sieviete atzīmēja tuvāko draugu pulkā, un vidū nebija Baskovs. Dziedātājs valdzinošo blondīni apsveicis ar "Instagram" starpniecību, publiskojot aizkustinošu vēstījumu.

Tajā viņš norādījis, ka "esmu laimīgs, jo varu tev šajā dzīvē iet līdzās, un man pat vairs nav svarīgi, kādā statusā, galvenais, lai tu vienmēr man būtu blakus".

"Esmu ļoti pateicīgs liktenim par mīlestību, rūpēm un pat asarām, ko tu man esi sniegusi," vēstījis Baskovs.

Моя дорогая @lopyrevavika ,я от всего сердца поздравляю тебя с Днём Рождения!!! Ты неповторимая , красивая и роскошная девушка, умная, образованная, избалованная вниманием и восхищением, но при этом остаёшься человеком с чистой душой и добрым сердцем !!! Я желаю тебе только того, что ты желаешь себе сама , так как сама знаешь, чего ты хочешь от жизни, любви и профессии !!! Счастлив идти рядом с тобой по жизни и мне уже даже не важно в каком статусе, главное, чтобы ты всегда была рядом, и я очень благодарен судьбе и тебе за всю твою любовь и заботу, что ты мне подарила и даже слёзы. А те эмоции, которые я пережил с тобой , они навсегда останутся в моём сердце!!! Будь счастлива , весь мир у твоих ног и пусть тебя всегда хранит Бог!!! ❤️💐❤️

A post shared by Николай Басков (@nikolaibaskov) on Jul 26, 2018 at 4:26am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!