Foto: Privātais arhīvs/DELFI
Arī šonedēļ pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka karstu ziņu, par kurām trīt mēles un lauzīt galvas, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no spilgtākajiem un visvairāk apspriestajiem tematiem.

Paparaci foto: Rita Ora pirms Siguldas koncerta laiskojas uz jahtas

Foto: Vida Press
Sestdien, 4. augustā, Siguldas pilsdrupu estrādē ar grandiozu koncertšovu pirmo reizi Latvijā viesosies britu popdīva Rita Ora. Viņas vārds bieži izskan tabloīdu ziņu virsrakstos, un sensāciju mednieki ar kamerām nesnauž – viņa paparaci allaž bijis visai gards kumosiņš.

Lasīt vairāk

Foto: Kas ir Santas Zāmueles jaunais vīrs Deivids Alans Bernāls

Foto: Vida Press/Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā daudzus pārsteidza ziņa, ka uzņēmēja un vīnzine Santa Zāmuele vien dažus mēnešus pēc šķiršanās no AS "ABLV" līdzīpašnieka un padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa atkal iestūrējusi laulības ostā. Par viņas vīru kļuvis turīgais amerikāņu uzņēmējs un vīna lietpratējs Deivids Alans Bernāls II. Pēc kāzām Santa pārgājusi jaunā vīra uzvārdā.

Lasīt vairāk

Santa Zāmuele publisko pasakainu kāzu foto

Foto: Privātais arhīvs

Vien četrus mēnešus pēc šķiršanās no AS "ABLV" līdzīpašnieka un padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa aizvadītās nedēļas izskaņā par precētu sievu atkal kļuva uzņēmēja un vīnzine Santa Zāmuele. Viņa Klusā okeāna krastā Kalifornijā mija gredzenus ar biznesmeni un vīna festivālu organizētāju Deividu Alanu Bernālu II.

Lasīt vairāk

Linda Leen piedzīvojusi krāšņas vizuālās pārvērtības

Foto: F64/Privātais arhīvs

Ar kardinālu stila maiņu šovasar savus atbalstītājus pārsteigusi dziedātāja Linda Leen – skatuves māksliniece savu blondo sasuku nogriezusi pavisam īsu un krasi mainījusi arī matu krāsu, pārtopot par tumšmati.

Lasīt vairāk

Spozme un glamūrs: teātra zieds pulcējas festivāla 'Jūras pērle' atklāšanā

Foto: LETA

Pirmdienas, 30. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē krāšņi tika atklāts starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls "Jūras pērle", un pasākumā vienuviet bija sapulcējies viss pašmāju teātra un kino zieds.

Lasīt vairāk

Kalifornijas saulriets un briljanti: Santa Zāmuele atklāj grezno kāzu detaļas

Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas izskaņā vien četrus mēnešus pēc šķiršanās no AS "ABLV" līdzīpašnieka un padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa par precētu sievu atkal kļuva uzņēmēja un vīna eksperte Santa Zāmuele – viņa mija gredzenus ar amerikāņu biznesmeni un vīna festivālu organizētāju Deividu Alanu Bernālu II. Pāris gredzenus mija ļoti intīmā ceremonijā Klusā okeāna krastā.

Lasīt vairāk

Ilze Pētersone-Godmane izmācījusies par kinoloģi

Foto: LETA

Mēdz sacīt, ka nekad nav par vēlu iemācīties kaut ko jaunu, un arī ekspremjera Ivara Godmaņa sieva Ilze Pētersone-Godmane nesen apguvusi jaunu profesiju – viņa izmācījusies par kinoloģi.

Lasīt vairāk

32 gadu vecumā pašnāvību izdarījis slavenais modelis – zombijs

Foto: Vida Press

Pāragri mūžībā devies viens no modes pasaules kolorītākajiem un pamanāmākajiem pārstāvjiem – tetovētais kanādiešu modelis Riks Dženests. 32 gadus vecais vīrietis šonedēļ atrasts miris savās mājās Kanādā.

Lasīt vairāk

Saimniekšovā iepazītā Dagņa Darģa saimniecība cietusi ugunsgrēkā; vīrietis lūdz palīdzību

Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Ar sociālo tīklu starpniecību pēc palīdzības pie līdzcilvēkiem šonedēļ vērsies šova "Saimnieks meklē sievu" otrajā sezonā iepazītas uzņēmīgais saimnieks Dagnis Darģis. Vīrietis piedzīvojis lielu nelaimi – viņa plašā saimniecība cietusi ugunsgrēkā.

Lasīt vairāk

Foto: Kino un teātra zvaigznes festivāla 'Jūras pērle' trešajā vakarā

Foto: DELFI

Dzintaru koncertzālē šonedēļ norisinās starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls "Jūras pērle", un trešdienas, 1. augusta, vakars bija veltīts režisoru Leonīda Gaidaja un Georgija Danelija radošajam darbam.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!