Foto: Privātais arhīvs/LETA

Par apspriestākajām pašmāju zvaigžņu vizuālajām pārvērtībām šonedēļ kļuvušas dziedātājas Lindas Leen drosmīgās pārmaiņas. Jau vēstīts, ka viņa tagad lepojs ar jaunu frizūru – tumšiem, pavisam īsi apgrieztiem matiem.

Fanu vidū Linda pārvērtības gan izpelnījušās nevienprātīgu novērtējumu, un ļaužu komentāri internetā liecina – vecā patiesība par to, ka vienam patīk māte, otram tīkamāka ir meita, bet trešajam patīk kleita, aktuāla būs mūžam.

Savukārt pati Linda, šķiet, pie jaunās frizūras jau ir pieradusi un ar to sadzīvo tīri labi. Laiku pa laikam uz dziedātājas jauno tēlu faniem iespējams palūkoties, pateicoties "Instagram" īsajiem video stāstiņiem, kas izdzēšas pēc 24 stundām.

Ceturtdienas, 2. augusta, vakarā Linda pārsteigusi ar īpaši elegantu un sievišķīgu stilu. Viņa faniem atrādījusies baltā kleitā ar skatienus piesaistošu dekoltē izgriezumu. Kā atklājusi mūziķe, viņa kādās kāzās izpildījusi jaunā pāra pirmās dejas izvēlēto dziesmu.

Jau vēstīts, ka gadus bijām pieraduši Lindu redzēt ar garām, zeltainām matu cirtām, kas bija viņas atpazīšanās zīme un jutekliskā tēla neatņemama sastāvdaļa. Šī iemesla dēļ vairums fanu bija ļoti pārsteigti, kad aizvadītajā ziemā dziedātāja pēkšņi atvadījās no garajiem matiem un nogrieza zēngalviņu, kura sākotnēji bija pavisam blonda.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!