Foto: LETA

Mēdz sacīt, ka nekad nav par vēlu iemācīties kaut ko jaunu, un arī ekspremjera Ivara Godmaņa sieva Ilze Pētersone-Godmane nesen apguvusi jaunu profesiju – viņa izmācījusies par kinoloģi.

Godmaņa laulātā draudzene jūlija izskaņā "Facebook" tīklā atklājusi priekpilnus jaunumus, ka nupat saņēmusi diplomu.

"Patiešām nozīmīgs brīdis arī manā dzīvē! Ir pagājis gads, kopš uzsāku studijas Latvijas Kinoloģijas federācijas profesionālās pilnveides programmā "Kinoloģijas pamati"," savus draugus un paziņas uzrunājusi Ilze.

Kā atklājusi sieviete, šis gads viņai esot devis daudz sistemātisku un dziļu zināšanu par četrkājainajiem mīluļiem, kas, kā norādījusi Ilze, esot viņas ģimenes ļoti svarīga un neatņemama sastāvdaļa.

Tāpat arī Ilze pateikusies par iespēju iepazīties ar jauniem cilvēkiem, kā arī teikusi lielu paldies savam vīram, tuviniekiem un citiem cilvēkiem, kas viņu mācību procesā atbalstījuši un uzmundrinājuši.

"Par sabiedrību var spriest pēc tā, kā tā izturas pret tās neaizsargātāko daļu – dzīvniekiem, un es ļoti ceru, ka katra no mums spēs vairot šo izpratni un mīlestību pret dzīvniekiem gan ap sevi, gan sabiedrībā kopumā!" piebildusi Ilze.

Jāatzīmē, ka pērn rudenī Godmanis sarunu šovā "Starp mums runājot" atklāja, ka viņa ģimenē ir trīs suņi – viens labradors un divi franču buldogi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!