Foto: DELFI/F64
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no tematiem, par kuriem visdedzīgāk tika kulstītas mēles.

Apspriestākie viesi un mīlas pārīši Vaikules zvaigžņotajā festivālā

Foto: DELFI

Estrādes mākslinieces Laimas Vaikules rīkotais festivāls "Laima. Rendezvous. Jūrmala", kas aizvadītās nedēļas izskaņā norisinājās Dzintaru koncertzālē, kļuvis par vienu no visdedzīgāk apspriestajiem šīs vasaras notikumiem pašmāju šovbiznesā, jo tajā ne tikai uzstājās īstena zvaigžņu plejāde, bet arī viesu rindās bija manāmi daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Lasīt vairāk

Šonedēļ tiek pareģots pasaules gala sākums

Foto: AFP/Scanpix

Ikreiz, kad novērojama kāda neparasta kosmiska parādība, ar jaunu degsmi sasparojas pastarās dienas gaidītāji, kuri ar apbrīnojamu uzcītību turpina pareģot pasaules galu, spītējot faktam, ka visi viņu minējumi līdz šim bijuši aplami. Tagad izskanējusi jauna versija – datums, kas iezīmēs pasaules galu, ir piektdiena, 27. jūlijs.

Lasīt vairāk

Nelegāla modes skate un kailums: 'Positivus' ballētāju stila pērles

Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Salacgrīvā norisinājās jau 12. mūzikas un mākslas festivāls "Positivus", kas ierasti kļūst arī par vietu, kur novērtēt vasaras festivālu mīļotāju talantu saposties tā, lai tiktu pamanīts pat starp vairākiem tūkstošiem ļaužu.

Lasīt vairāk

Foto: Slavenības un bagātnieki Vaikules festivāla trešajā vakarā

Foto: DELFI

Sestdienas 21. jūlija, vakarā, Dzintaru koncertzālē turpinājās vērienīgais festivāls "Laima. Rendezvous. Jūrmala", kurā ierasti pulcējas ne tikai iemīļoti un populāri mūziķi, bet arī smalki viesi.

Lasīt vairāk

Foto: Jūrmalā krāšņi izskan Vaikules festivāls

Foto: DELFI

Svētdienas, 22. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē noslēdzās estrādes mākslinieces Laimas Vaikules rīkotais festivāls Laima. Rendezvous. Jūrmala, kas četru dienu garumā priecēja jūrmalniekus un pilsētas viesus.

Lasīt vairāk

Nācija uzjautrinās par Kambalas plāniem iesaistīties politikā

Foto: DELFI

Plašu ažiotāžu šonedēļ izraisījusi vēsts, ka basketbolists Kaspars Kambala vēlēšanu gadā nolēmis iesaistīties politikā un pievienoties partijai "KPV LV". Paziņojums, kuru sportists publicējis "Facebook", izraisījis pretrunīgu vērtējumu, un netrūkst tādu, kas publiski iesmējuši par augumā raženā vīra izteikumiem.

Lasīt vairāk

Iespējams arī Latvijā: komiskas ainiņas no Ventspils paceļamā tilta ikdienas

Foto: Kadrs no video

Ventspils var lepoties ar vienīgo paceļamo tiltu Latvijā – tas savieno Ventas labo un kreiso krastu. Lai gan tilts tika rekonstruēts un modernizēts pirms vairākiem gadiem, vietējie un pilsētas viesi, šķiet, joprojām nav apraduši ar faktu, ka tas laiku pa laikam tiek pacelts.

Lasīt vairāk

Jāņa Porziņģa līgava publisko ļoti drosmīgu foto

Foto: Privātais arhīvs

Netrūkst sieviešu, kas jūtas nepārliecinātas par sevi un laika gaitā iedzīvojas dažādos kompleksos par savu izskatu. Ar īpaši godīgu atzīšanos šonedēļ savus atbalstītājus pārsteigusi basketbolista Kristapa Porziņģa brāļa Jāņa Porziņģa līgava, amerikāņu modele Gabriela Nerija.

Lasīt vairāk

Pamela Andersone atklāj noslēpumus par savu seksuālo dzīvi

Foto: Vida Press

Amerikāņu modele un aktrise, kulta seriāla "Pludmales patruļa" zvaigzne Pamela Andersone deviņdesmitajos gados iemantoja sekssimbola slavu, un viņas agrākā spozme nekur nav zudusi – daudzi joprojām viņu uzskata par vienu no iekārojamākajām un pievilcīgākajām sievietēm pasaulē. Efektīgā blondīne sajaukusi prātu daudziem vīriešiem, un arī viņas mīlas dzīve bijusi visnotaļ raiba.

Lasīt vairāk

Foto: Ventspilī aizvadīts pliko baikeru brauciens

Foto: F64

Aizvadītās nedēļas izskaņā daudzviet Latvijā jautrība sita augstu vilni, un vērienīgs pasākums notika arī Ventspilī – tur uz ikgadējo kopā sanākšanu "Kurland Bike Meet" pulcējās motobraucēji no Baltijas jūras reģiona valstīm.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!