Foto: Privātais arhīvs
Netrūkst sieviešu, kas jūtas nepārliecinātas par sevi un laika gaitā iedzīvojas dažādos kompleksos par savu izskatu. Ar īpaši godīgu atzīšanos šonedēļ savus atbalstītājus pārsteigusi basketbolista Kristapa Porziņģa brāļa Jāņa Porziņģa līgava, amerikāņu modele Gabriela Nerija.

Nu jau kādu laiku Gabrielu bijām pieraduši redzēt ar gariem, taisniem matiem. Tiesa, Jāņa topošā sieva šonedēļ pēc vairāku mēnešu pārtraukumu parādījusi, kā izskatās viņas dabiskie mati. Bija jāpaiet pusgadam, lai Gabriela beidzot saņemtos to izdarīt.

"Šī ir pirmā reize aptuveni sešu mēnešu laikā, kad "Instagram" publicēju bildi, kurā var redzēt manus dabiskos matus. Decembrī un janvārī es veicu vairākas matu procedūras, kas ietvēra apstrādi ar krāsu, un man nebija citas izvēles, kā tos nogriezt. Es esmu tikai cilvēks, un es tā dēļ sev nepatiku," savās izjūtās dalījusies Gabriela.

Kā atklājusi Gabriela, viņas kuplās, blondās lokas bijušas viņas īpašā izskata iezīme, kas palīdzējusi arī iegūt labus darba piedāvājumus. Kad mati nogriezti, modele vairs nav piedalījusies fotosesijās. Bet ar laiku pār Gabrielu nākusi atklāsme – vizuālais izskats nav pats svarīgākais.

"Ne jau mati tevi padara par to, kas tu esi, bet gan tavas vērtības un izvēles. Vai nu tu sevi mīli vai nemīli. Un ja nemīli, tad dienu no dienas mācies iemīlēt sevi," tā Gabriela.

Modele arī piebildusi, ka mūsdienās ļoti lielu lomu spēlē sociālie mediji, kas devuši virspusējus ideālus, kuriem cilvēki akli seko, pieņemot, ka it visu iespējams uzlabot ar plastiskajām operācijām, mākslīgajiem matiem un citām procedūrām.

"Atcerieties, ka skaistus jūs dara jūsu darbi un tas, kā izturaties pret citiem, kā ar viņiem runājat un mīlat. Jo dvēsele spīd tam pāri. Mīliet sevi, kādi esat," vēstījusi modele.

This is the first time I’ve posted a picture with my natural hair in nearly 6 months to my Instagram. Back, this past December/January I did a few hair jobs that involved too much color processing, and I had no choice but to chop it all off. I’m only human, and I disliked myself because of it. I was known for my big blonde locks of Love. I would book job after job because of them. So of course I was a little vain and wouldn’t wear it short or even do jobs consisting of shooting. As time has gone on. I’ve personally learned my image is not everything. Hair does not make you who you are, your values and choices do. You love yourself or you don’t. And if you don’t, you teach yourself to love you, day by day. Social media has given us superficial ideals that can vaguely be lived up to with out adjusting our looks, through surgery, Extentions, and etc. We are so caught up in HOW people perceive us, that we do not even realize how we are actually perceived. Remember you are beautiful because of your actions, how you treat, love, speak to others. Because the soul surely shines through. Love yourself as is! The only adjusting should be a positive attitude.🦋 Makeup by @mirnajose

A post shared by GABI (@gabriellekniery) on Jul 24, 2018 at 3:46pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!