Foto: F64

Pirmdien, 23. jūlijā, Rīgas Kinostudijā sākās vērienīgā šova "X Faktors" otrās sezonas televīzijas atlašu filmēšana, kurā pulcējās dziedošie talanti no Latvijas malu malām.

Ļaudis, kuri tīko uzmirdzēt televīzijā, pirmo reizi stājās žūrijas komandas priekšā, lai uzklausītu viņu vērtējumu. Priekšnesumus vērtēja jau pirmajā sezonā iepazītā trijotne – Intars Busulis, Aija Auškāpa un Reinis Sējāns.

Filmēšanas aizkulisēs valdīja liela spriedze un satraukums. Savukārt nedaudz apslāpēt muzikālās kaislības centās dziedātājs un modelis Markus Riva, kuram uzticēta šova vadīšana.

Kā informē "All Media Baltics" preses pārstāve Kristīne Melne, šova "X Faktors" otrās sezonas televīzijas atlašu filmēšana turpināsies vēl 24., 25. un 30. jūlijā, un ikviens ir aicināts tās apmeklēt, lai klātienē kļūtu par lieciniekiem tam, kā dzimst nākotnes zvaigznes. Ieeja televīzijas atlasēs ir bez maksas.

Muzikālā televīzijas šova "X Faktors" mērķis ir atrast jaunus dziedošus talantus, kuriem ir zvaigznes potenciāls. Pirmā projekta sezona Latvijā guva lielu popularitāti, un šoruden pie TV3 skatītājiem nonāks "X Faktora" otrā sezona.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!