Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Dzintaru koncertzālē notika festivāls "Laima. Rendezvous. Jūrmala", kurā pulcējās daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki. Viņu vidū bija arī uzņēmēja, par miljonāri dēvētā Irēna Pulkinena, kura šovasar piedzīvojusi krāšņas vizuālās pārvērtības.

Daudzus gadus Pulkinenu bijām pieraduši redzēt ar garām cirtām, bet nesen spilgtā rudmate kardināli mainījusi frizūru – viņas mati nogriezti īsā karē griezumā.

Savu jauno tēlu plašākai sabiedrībai uzņēmēja pirmo reizi atrādīja estrādes zvaigznes Laimas Vaikules festivālā, un, kā atzinusi pati Pulkinena, vizuālā tēla maiņa viņai pašai esot bijis liels pārsteigums.

Tuva Pulkinenas draudzene, Latvijas Radio žurnāliste Māra Eglīte pierakstījusi viņu frizētavā pie savas vedeklas, kura ir meistare. Māra savai vedeklai likusi aiz auss, lai pierunā Irēnu nogriezt matus.

"Jau iepriekš pati par to biju domājusi, bet līdz šim neviens no maniem uzticamajiem frizieriem nedz Latvijā, nedz Spānijā nebija gatavs to izdarīt. Tagad esmu ļoti apmierināta, jo jaunais griezums man ļoti patīk," izdevumam "Kas Jauns" sacījusi Pulkinena.

Jau vēstīts, ka Vaikules festivāls ilga no 19. līdz 22. jūlijam. Pulkinena viesu rindās tika manīta visus vakarus, un katru dienu viņa bija piedomājusi arī pie eleganta tērpa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!