Foto: Vida Press/LETA/Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā karsti apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no skaļākajiem tematiem šovbiznesā.

Karaliskais skandāls: radinieki publiski nomelno hercogieni Meganu

Foto: Vida Press

Jau kopš dienas, kad visa pasaule uzzināja par Lielbritānijas prinča Harija attiecībām ar tolaik vēl aktrisi Meganu Mārklu, sievietes radi darījuši visu iespējamo, lai sagandētu viņas reputāciju. Arī pēc ieprecēšanās karaliskajā ģimenē un kļūšanu par Saseksas hercogieni nekas nav mainījies – amerikānietes tuvinieki turpina publiski mazgāt netīro veļu.

Lasīt vairāk

Vējonis skaidro, kas nogāja greizi viņa Dziesmu svētku uzrunā

Foto: LETA

Joprojām nerimstas kņada ap Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa uzrunu Dziesmu un deju svētku noslēguma koncertā. Viņš izpelnījies gan skarbu kritiku, gan aizstāvju sapratni, un visbeidzot arī pats prezidents skaidrojis, kas nogāja greizi.

Lasīt vairāk

Saderinājies latviešu hokejists Rodrigo Ābols

Foto: Privātais arhīvs

Skaistus jaunumus saviem sekotājiem sociālajos tīklos atklājis Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols. Viņš šovasar saderinājies ar mīļoto meiteni Paulu Priedi.

Lasīt vairāk

Britu karaļnams publisko apburošus mazā prinča Luisa kristību foto

Foto: AP/Scanpix/LETA

Aizvadītās nedēļas sākumā tika kristīts šopavasar dzimušais Lielbritānjas princis Luiss, un svētdien, 15. jūlijā, britu karaļnams publiskojis oficiālos kristību foto, kas ātri vien iemantojuši ļaužu sajūsmu.

Lasīt vairāk

Peldkostīmu modele, defilējot pa mēli, ar krūti baro mazuli

Foto: Vida Press

Milzu ievērību izpelnījusies aizvadītās nedēļas izskaņā Maiami notikusī prestižā izdevuma "Sports Illustrated" peldkostīmu modes skate. Modele Mara Martina pa mēli defilējusi, ar krūti barojot savu piecus mēnešus veco meitiņu.

Lasīt vairāk

Foto: Ar zvaigžņotu preses konferenci Jūrmalā sākas Vaikules festivāls

Foto: DELFI

Ceturtdienas, 19. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē tiks dots starts estrādes mākslinieces Laimas Vaikules rīkotajam festivālam "Laima. Rendezvous. Jūrmala". Četrus vakarus smalkā pasākuma viesus ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs īstena zvaigžņu plejāde.

Lasīt vairāk

'Positivus' neķītrākā zvaigzne – zviedru popmūzikas princese Tove Lo

Foto: Vida Press

Piektdien, 20. jūlijā, tiek dots starts jau 12. "Positivus" festivālam, kas līdz 22. jūlijam norisināsies Salacgrīvā. Jau pirmajā pasākuma dienā apmeklētājus priecēs īstena mūzikas zvaigžņu plejāde, kurā īpaši izceļama zviedru māksliniece Tove Lo.

Lasīt vairāk

Laulības ostā iestūrējusi TV personība Anna Rozīte

Foto: Privātais arhīvs

Pārmaiņas privātajā dzīvē nesen skārušas populāro dažādu TV raidījumu un pasākumu vadītāju Annu Rozīti – viņa kļuvusi par precētu sievu.

Lasīt vairāk

Paparaci foto: Mesi pēc neveiksmes Pasaules kausā atpūšas uz jahtas

Foto: Vida Press

Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi rūgtumu par neveiksmi Krievijā notikušajā Pasaules kausā devies remdēt uz Baleāru salām, un viņam pa pēdām naski sekojuši arī sensāciju mednieki ar kamerām.

Lasīt vairāk

Vieta ar baisu slavu – pamests 'cilvēku zoodārzs' Parīzes pievārtē

Foto: Caters News/Scanpix/LETA

Netālu no Parīzes atrodas vieta, kuru apvij nevainīgu ļaužu ciešanas un drūmi pagātnes noslēpumi. Pirmajā acu uzmetienā šķietami parastā, nolaistā un aizmirstībā grimstošā parkā 19. gadsimta beigās un 20. gadsimta sākumā tika rīkotas izstādes, kurās līdzās dzīvniekiem un eksotiskiem augiem tika izrādīti arī iezemieši no franču kolonizētajām zemēm.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!